Не буде світла на Ужгородщині та Мукачівщині

admin 15.08.2016 11:34 СОЦІО

Публікуємо звернення від прес-служби ПАТ Закарпаттяобленерго.

"Шановні споживачі електричної енергії Ужгородського та Мукачівського районів!

ПАТ «Закарпатяобленерго» висловлює вам свою повагу та інформує, що в період до 14.09.2016 р. спеціалісти   Державного підприємства «НЕК «Укренерго» проводитимуть роботи з реконструкції ПЛ-400 кВ «Мукачево-Капушани» (повітряна лінія знаходиться на балансі ДП «НЕК «Укренерго»).

ДП «НЕК «Укренерго» звернулося до ПАТ «Закарпаттяобленерго»                           з проханням на період проведення робіт почергово знеструмлювати лінії товариства, що проходять паралельно з вищевказаною ПЛ-400 кВ для безпечного виконання робіт.

У зв’язку з цим повідомляємо про можливі відключення електропостачання на короткотривалий період в окремих населених пунктах Ужгородського та Мукачівського районів.
Графік відключень додається.

Уточнену інформацію щодо місць проведення ремонтних робіт та термінів відключення споживачі можуть також дізнатися, звернувшись до кол-центру товариства за номером 0-800-50-16-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів на території області) або на сайті товариства www.energo.uz.ua в розділі планові відключення. Кол-центр працює цілодобово.
Дякуємо за розуміння та співпрацю".



Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

admin

ТЕГИ : світло

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат