Футбол. Україна — Молдова (Анонс)

За інф. Спорт.уа та ін 03.09.2014 14:29 СПОРТ

Сьогодні відбудеться товариський матч між збірними України та Молдови. Поєдинок стане підготовчим до початку кваліфікації на Євро-2016.


Уже 8 вересня збірні України та Молдови візьмуть старт у своїх відбіркових групах. Молдавська команда грає на виїзді проти збірної Чорногорії, а Україна проти Словаччини. Швидше за все Словаччина проти нашої збірної гру побудує в контратакуючій манері зі ставкою на міцну оборону. Як її зламувати, а, найголовніше, хто буде готовий це робити — відповідь на це питання Михайло Фоменко зможе отримати, ретельно проаналізувавши гру проти збірної Молдови.

В одній групі з Україною та Словаччиною гратимуть ще збірні Іспанії, Білорусі, Македонії та Люксембургу.

На минулому тижні наставник нашої збірної оголосив про запрошення на збір відразу п'ятьох футболістів, які не грали в головній команді країни. Але життя вносить свої корективи, і травма Володимира Гоменюка змусить його відкласти свою дебют. Власне, питання у наставника нашої збірної будуть у кожній лінії. У півзахисті до травмованого Коноплянки після матчу в Хорватії додався Ротань, багато неясного з термінами відновлення Дениса Гармаша. В обороні — тільки-тільки відновився Хачеріді, якого ось так відразу кинути в гру, крок досить ризикований, і тренери на нього поки не розраховують. Та й Андрія П’ятова зараз «залізним» першим номером «Шахтаря» навряд чи назвеш.

Як би там не було, але старт нового циклу — це завжди цікаво, всі сповнені очікувань, всі сповнені надій, адже всі починають з нуля. Ну, а наскільки саме наші надії небезпідставні перед матчем зі збірною Словаччини, всі ми сподіваємося отримати відповідь вже сьогодні ввечері.

3 вересня, середа: Україна — Молдова
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 20.00.
ТВ-трансляція на каналі «Україна».

Найкомфортнішим місцем для перегляду спортивних подій у Закарпатті є кантрі-ресторан «Арізона» , розташований в Ужгороді у парку ім. Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах, крім того ресторан суміжний із «АкваРіоПарком» і переглядати матчі можна прямо з басейнів.

У поточному рейтингу ФІФА Україна на 22-й позиції, Молдова на 99-й.

Україна
Воротарі:
П’ятов («Шахтар»), Бойко («Дніпро»), Безотосний («Чорноморець»).
Захисники: Шевчук, Кучер, Ракицький, Ордець («Шахтар»), Хачеріді, Макаренко («Динамо»), Федецький («Дніпро»).
Півзахисники: Гусєв, Ярмоленко, Гармаш, Безус («Динамо»), Ротань, Шахов («Дніпро»), Морозюк («Металург» (Д)), Степаненко («Шахтар»), Едмар, Ребенок («Металіст»), Хомченовський («Зоря»), Ковальчук («Чорноморець»), Громов («Ворскла»), Тимощук («Зеніт», Росія).
Нападники: Зозуля («Дніпро»), Гладкий («Шахтар»), Гоменюк («Металіст»), Будківський («Зоря»).

Молдова
Воротарі:
Чебану («Мордовія», Росія), Намашко (АЗАЛ, Азербайджан), Русу («Зімбру»).
Захисники: Єпуряну («Істанбул», Туреччина), Армаш («Кубань», Росія), Головатенко («Сибір», Росія), Раку («Веріс», Молдова), Жардан, Бургіу («Зімбру»), Клонін («Чахлеул», Румунія), Антонюк («Шериф»), Посмак («Дачія»).
Півзахисники: Гацкан («Ростов», Росія), Іоніце («Верона», Італія), Чеботарь («Сибір», Росія), Дєдов, Антонюк, Время, Кєптине («Зімбру»), Георгієв («Шериф»).
Нападники: Сидоренко («Хапоель» (Н), Ізраїль), Алексєєв («Зімбру»), Гинсарь («Шериф»).

Взаємовідносини
1996. Молдова — Україна — 2:2 (товариський)
1997. Україна — Молдова — 1:0 (товариський)
2012. Молдова — Україна — 0:0 (відбір до ЧС)
2013. Україна — Молдова — 2:1 (відбір до ЧС)

За інф. Спорт.уа та ін

ТЕГИ : євро 2016збірна україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат