Футбол, ЛЧ. Іспанські матчі

03.04.2013 17:44 СПОРТ

Перші чвертьфінали головного клубного змагання Європи не підкачали. Очікування, любителів футболу були виправдані, а їхні результати цілком відповідали грі. У других матчах будуть свої фаворити, однак і переможець визначатиметься саме в них.

Сьогоднішні поєдинки пройдуть у Іспанії в містах Мадрид та Малага. Турецький «Галатасарай», який у попередньому турі якось легко пройшов «Шальке», попав на «Реал». Тренер «Реалу» Моуріньо похвалив свого опонента Терима з «Галатасараю», згадав про Уеслі Снайдера і Дід’є Дрогба, які колись були ключовими гравцями у його команді. Терім теж розсипався у компліментах команді-суперниці. Обидва були обережними в коментарях.

Тренери «Малаги» і дортмундської «Боруссії» також відзначали досягнення суперників і зійшлись на думці, що їх дуель повинна вийти видовищною та цікавою. Мануель Пеллегріні вірить, що його підопічні не дадуть інтризі померти напередодні відповідь зустрічі в Дортмунді. Що стосується Юргена Клоппа, то він закликав «Боруссію» скористатися прекрасним шансом. Нагадаємо, що саме «Боруссія» позбавила Україну останнього представника в еврокубках, перемігши у 1/8 фіналу донецький «Шахтар».

1/4 фіналу
2 квітня:

ПСЖ — «Барселона» — 2:2
«Баварія» — «Ювентус» — 2:0
3 квітня:
«Реал» — «Галатасарай» (21.45. «Футбол+»)
«Малага» — «Боруссія» (Д) (21.45. «Футбол»)

Трансляція в Інтернеті.


UEFA Champions League PSG vs. Barcellona 2-2... по COSPAZ

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат