Футбол, ЛЧ. «Баварія» приймає «Ювентус», а ПСЖ — «Барсу»

02.04.2013 16:44 СПОРТ

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі в Лізі чемпіонів.

Протистояння між «Баварією» і «Ювентусом» є одним з ценральних на стадії 1/4 фіналу. Сьогодні в Мюнхені зустрінуться не лише два легендарних топ-клуби, але і дві команди, які з пристойним відривом лідирують у своїх чемпіонатах.

Невелика перевага на стороні німецького клубу, принаймні про це свідчать ставки в букмекерських конторах. Клуб показує завидну стабільність в Лізі, вчетверте вийшовши до чвертьфіналу за п'ять сезонів.

У попередньому раунді «Баварія» за рахунок гола на виїзді здолала «Арсенал», а «Ювентус» з загальним рахунком 5:0 пройшов «Селтік». «Ювентус» грав в одній групі з «Шахтарем», обидві команди вийшли до фіналу залишивши за бортом Ліги «Челсі». В очних зустрічах з українським клубом «Ювентус» вдома зіграв внічию, а на виїзді виграв — 1:0.

***

В іншому матчі ПСЖ, який вибив на стадії 1/8 фіналу «Валенсію», постарається розжитися більшою здобиччю і здолати чотириразового переможця турніру «Барселону»...

В даному протистоянні букмекери упевнені в перемозі «Барселони». Але, не варто забувати, що ПСЖ належить вражаюча поточна серія з 23-х єврокубкових матчів без поразок у рідних стінах. А зі статистики протистоянь, ми побачимо абсолютну рівність у всіх показниках. Тож, якщо існують для «Барселони» історично незручні суперники — то це, безумовно, один з них.

На допомогу парижанам Ібрагімович, Мотта і Максвелл, які раніше виступали за «Барсу».

У попередньому раунді ПСЖ пройшов «Валенсію», «Барселона» — «Мілан». ПСЖ грав у одній групі з київським «Динамо». З шести матчів групового раунду ПСЖ виграв п'ять, програвши лише на виїзді «Порту».

Початок матчів о 21.45. Матч ПСЖ — «Барселона» транслює «2+2», а «Баварія» — «Ювентус» російський канал «НТВ+футбол». В Інтернеті шукайте трансляції на сайті livefootball.ws.

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат