Закарпатцю повернули BMW за допомогою небайдужих громадян

admin 27.12.2013 10:38 СОЦІО

Інспектори ДАІ Закарпаття, за допомогою небайдужих громадян, оперативно розшукали та повернули власнику викрадений автомобіль.

Протягом двох тижнів працівники Державтоінспекції та карного розшуку проводили розшукові заходи. Особливо, відмічають правоохоронці, допомогла небайдужість пересічних громадян, які повідомляли про автомобілі такої марки, що з'являлися у тому чи іншому селі.  

12 грудня 2013 року до правоохоронців звернувся мешканець Тячівського району та повідомив, що кілька днів назад в селищі Солотвино у нього викрали автомобіль марки «BMW 525». Що примітно, авто було чеської реєстрації з відповідними номерними знаками.

Вже 24 грудня транспортний засіб та його керманич були затримані. Новий «власник» тримав автомобіль у себе у дворі у селі Драгово, Тячівського району. Даючи пояснення чоловік розповів, що купив «BMW» на автозаправній станції від невідомого чоловіка за 1000 доларів США, начебто на запчастини. Номерні знаки іншої держави він зняв, документів на авто не має. Звідки він взяв номерні знаки іншої області та прикріпив на автомобіль доки «катався» по селу та ще багато інших запитань з'ясує слідство.

Наразі щасливий власник дякує інспекторам ДАІ за повернутий автомобіль.

admin


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДАІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат