Футбол. Важливі матчі у Лізі Європи

07.11.2013 13:51 СПОРТ

Три українські клуби сьогодні зіграють в четвертому турі Групового етапу.

«Чорноморець» приїхав до Болгарії, однозначно, за реваншем. Будь-який інший результат поставить вихід команди Григорчука в плей-оф під сумнів. «Лудогорець» не лише непроста команда, але і фартова. Результат матчу в Одесі міг бути кардинально протилежним, але нелогічний гол в кінцівці першого тайму дозволив болгарам здобути чергові три очки. На екваторі Ліги Європи «Лудогорець» ще не пропускав, забиваючи при цьому два м'ячі у середньому. Рано чи пізно свято на болгарській вулиці повинен закінчиться, чому б не сьогодні?

Гра «Дніпра» проти португальського аутсайдера може зняти всі питання про переможців групи. У разі перемоги (і паралельної вікторії «Фіорентини» у матчі з «Пандурієм» ) «Дніпро» гарантує собі участь в 1/16 фіналу і зможе спокійно зосередитися на виступах у внутрішньому чемпіонаті.

«Динамівці» катастрофічно почавши кампанію в груповому раунді Ліги Європи - з домашньої поразки від «Генка» і виїзної нічиєї з віденським «Рапідом», у третьому турі трохи підправили турнірне становище, обігравши у Києві швейцарський «Тун». Тепер же, напередодні гри в Швейцарії, динамівці сконцентровані на тому, щоб продовжити переможний почин і наздогнати «Генк», якому сьогодні чекає непростий матч у Відні.

Група «B»
«Лудогорець» — «Чорноморець» (20.00. «Футбол»)
ТС: «Лудогорець» — 9, ПСВ — 4, «Чорноморець» — 3, «Динамо» (З) — 1.

Група «E»
«Дніпро» — «Пасуш» (20.00. «2+2»)
ТС: «Фіорентина» — 9, «Дніпро» — 6, «Пасуш» — 1, «Пандурій» — 1.

Група «G»
«Тун» — «Динамо» (22.05. «2+2»)
ТС: «Генк» — 7, «Динамо» — 4, «Тун» — 3, «Рапід» — 2.

ТЕГИ : ліга європифк чорноморецьфк дніпрофк динамо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат