Футбол, ЛЧ. "Шахтар" спустили на землю (ВІДЕО)

24.10.2013 13:48 СПОРТ

Донецький "Шахтар" зазнав нищівної поразки від "Баєра" на "БайАрені". Після непоганого стару в турнірі з перемоги над "Сосьєдадом" і нічиєї з "МЮ", від "аптекарів" команда Луческу отримала по повній програмі. Першу частину дилогії, яка з турнірної точки зору є вирішальною в боротьбі за місце в плей-оф, гірники провалили.

Перший м'яч у воротах П'ятова опинився після подачі з флангу. Другий - з пенальті, який "привіз" Даріо Срна. Капітан "гірників" був дуже незадоволений таким рішенням судді, адже в нашому чемпіонаті одинадцятиметрові у ворота "Шахтаря" - велика рідкість. Після цього команда Луческу почала "сипатися", і третій гол Сем забивав, вийшовши на побачення з П'ятовим. Ну а четвертий пропущений - заслуга самого Андрія, який не зміг втримати м'яч в руках, і подарував Кісслінгу можливість оформити дубль.

Луческу намагався оживити гру попереду випустивши Бернарда, Ілсіньо та Феррейру, але особливого результату це не дало. Дальні удари, які "гірники" пропонували своєму супернику, без особливої напруги нейтралізував Лено, флангові подачі були неточні, а знаменита бразильська техніка не подіяла на залізну німецьку дисципліну. Як це не прикро, але донецький клуб у цьому матчі не награв навіть на гол престижу.

Загалом, списувати "Шахтар" з рахунків поки зарано, попереду є три тури, і у команди залишаються непогані шанси на вихід до раунду плей-оф, поразка ж з таким рахунком має дещо приспустити донецьких зірок на землю й допоможе тверезіше оцінювати ситуацію.

Голи: Кісслінг (22), Рольфес (50 п.), Сем (57), Кісслінг (72).

Тренер Луческу вважає, що головною причиною поразки є суддя. "Досить непоганий перший тайм був за виключенням пропущеного голу. Був абсолютно видуманий пенальті у наші ворота. Коли забивався нам третій гол, м`яч у штрафній влучив у руку Рольфесу, господарі розпочали свою атаку і забили третій гол. До того ж там був чистий офсайд. Потім було дуже тяжко догравати цю гру. Ще раз скажу, що суддя зламав гру і судив в одну сторону. Через два тижні в Донецьку спробуємо повернути усе на свої місця".

У той же час Ринат Ахметов залишився дуже невдоволений цим коментарем Луческу. Про це повідомляють джерела champion.com.ua в донецькому клубі. Ахметов висловив думку, що команда програла перш за все "Баєру" тактично і в бажанні грати.

Груповий етап
3-й тур
23 жовтня, середа:


Група «A»
«Баєр» — «Шахтар» — 4:0, МЮ — «Реал Сосьедад» — 1:0.
ТС: МЮ — 7, «Баєр» — 6, «Шахтар» — 4, «Реал Сосьедад» — 0.

Група «B»
«Реал» — «Ювентус» — 2:1, «Галатасарай» — «Копенгаген» — 3:0.
ТС: «Реал» — 9, «Галатасарай» — 4, «Ювентус» — 2, «Копенгаген» — 1.

Група «C»
«Андерлехт» — ПСЖ — 0:5, «Бенфіка» — «Олімпіакос» —1:1.
ТС: ПСЖ — 9, «Олімпіакос» — 4, «Бенфіка» — 4, «Андерлехт» — 0.

Група «D»
ЦСКА — «Манчестер Сіті» — 1:2, «Баварія» — «Вікторія» — 5:0.
ТС: «Баварія» — 9, «Манчестер Сіті» — 6, ЦСКА — 3, «Вікторія» — 0.

МАТЧІ ВІВТОРКА

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк шахтарфк баєр

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат