Футбол, ЧС-2014. Україна — Сан-Марино (АНОНС)

За інф. спорт.уа, уа-футбол.ком та ін. 06.09.2013 13:36 СПОРТ

Боротьба за путівку на Чемпіонат світу в Бразилії виходить на фінішну пряму. Весняно-літній спурт збірної України до межі заплутав ситуацію в групі «Н». Якщо перед початком турніру беззаперечним фаворитом вважалася Англія, потім на перший план висунулася міцна Чорногорія, то тепер потенційним лідером є якраз жовто-синя дружина.

При певному збігу обставин вже сьогодні команда Фоменко може вийти на друге місце з перспективою атаки англійських позицій, але для цього потрібно виконати обов'язкову програму у вигляді перемоги над Сан-Марино. У шести відбіркових матчах на ЧС-2014 національна збірна Сан-Марино забила рівно 0 м'ячів, пропустивши при цьому 29 разів. Відповідно, у графі «очки» у команди з країни з населенням в 32 тисячі чоловік теж красується нуль. У рейтингу ФІФА країна на останньому місці. Україна тут 28-а.

«Ми — реалісти. Україна фаворит не тільки цього матчу, а й усієї нашої групи. Якщо ми заб'ємо навіть один м'яч, це буде для нас великим святом» , — розговорився перед зустріччю форвард Сан-Марино Анді Сельва. І з ним важко не погодитися. Хоча не хотілося б бути першою командою в поточному відборі, у воротах якої розпишеться гравець цієї команди. І вже 10-го вересня на нас чекає найважливіший поєдинок з Англією, який, можливо, стане вирішальним у боротьбі за путівку на чемпіонат світу в Бразилії.

Наразі ж у Михайла Фоменка є відмінна можливість подивитися на викликаних гравців, намітити основний склад, оцінити ступінь фізичної готовності футболістів до гри з родоначальниками футболу. Швидше за все, стартовий склад поєдинку з Сан-Марино буде дуже нагадувати той, який буде з англійцями.

На широкоформатних кіноекранах трансляцію можна подивитися у комплексі відпочинку «Arizona», що знаходиться у парку ім. Горького.

Група «H»
6 вересня, вівторок:

Україна — Сан-Марино (21.00. Львів. Транслює «Інтер»)
Польща — Чорногорія (21.45)
Англія — Молдова (22.00)
10 вересня, субота:
Сан-Марино — Польща (21.45)
Україна — Англія (21.45. Київ. Транслює «Інтер»)
11, 15 жовтня: Україна — Польща, Англія — Чорногорія, Молдова — Сан-Марино, Англія — Польща, Чорногорія — Молдова, Сан-Марино — Україна.

Чорногорія: 7 ігор — 14 очок
Англія: 6 — 12  
Україна: 6 — 11  
Польща: 6 — 9  
Молдова: 7 — 5  
Сан-Марино: 6 — 0

За інф. спорт.уа, уа-футбол.ком та ін.

ТЕГИ : збірна україни з футболучс-2014

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат