Орієнтування. На чемпіонаті України закарпатці не залишилися без медалей (ФОТО)

27.08.2013 14:09 СПОРТ

 

Успішно виступили в Харкові на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах вихованці мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей).


У перший день, в змаганнях серед дорослих на середній дистанції, чемпіонське звання виборов першокурсник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Ж.Гжицького 19-річний Олександр Касьянов, четвертим в цій віковій категорії фінішував 18-річний Василь Морозов – першокурсник Ужгородського національного університету. Наступного дня Олександр, поступившись лише досвідченому киянину Артему Стрижаку, підтвердив закономірність свого результату, ставши віце-чемпіоном на довгій (40-кілометровій) дистанції.

У змаганнях юніорів – серед спортсменів не старших 20 років – дві нагороди (золоту на середній та срібну на довгій дистанціях) здобув 18-річний третьокурсник мукачівського професійного ліцею, великолучанець Дмитро Гаршанін. В активі 14-річного дев`ятикласника мукачівської ЗОШ № 1 імені О. Пушкіна Артура Сватка, який виступав у категорії спортсменів не старших 17 років, срібна та бронзова медалі. Гарний приклад спортивного довголіття показав молодим спортсменам й 47-річний Руслан Касьянов, який став переможцем у змаганнях серед ветеранів.

Середня дистанція

Чоловіки:  
1. Касьянов Олександр (Мукачево)
2. Шимчук В`ячеслав (Харків)
3. Сокур Сергій (Кіровоград)

Жінки:
1. Конвісарова Кристина (Київ)
2. Новикова Наталія (Харків)
3. Болсунова Наталія (Харків)


Довга дистанція  

Чоловіки:  
1. Стрижак Артем (Київ)
2. Касьянов Олександр (Мукачево)
3. Доля Євген (Харків)

Жінки:
1. Новікова Наталія (Харків)
2. Конвісарова Кристина (Київ)
3. Черкашина Тетяна (Росія)

ТЕГИ : орієнтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат