«Говерла» тренується в Угорщині через поганий стан тренувальних полів в Ужгороді

07.08.2013 15:01 СПОРТ

У інтерв’ю телеканалу «Футбол» В’ячеслав Грозний повідомив, що на ужгородському «Авангарді» відбувається ремонт полів.

«Заключено договір із фірмою, яка зробить для «Говерли» хороші тренувальні поля. І тому на них не буде можливості працювати найближчим часом. До матчу з «Дніпром» знаходитимемось   у Дебрецені, де є 11 тренувальних полів, натуральних, високої якості, і 4 штучні. Нам би із задоволенням працювалося б на Закарпатті, але склалася така ситуація, що в області немає можливості якісно тренуватися. Якщо ми зараз доб’ємо ті поля, які є на «Авангарді», то нам не буде в подальшому де працювати. А через місяць-півтора отримаємо ці поля в досить якісному стані й зможемо до кінця осінньої частини чемпіонату якісно працювати. Хочу подякувати керівництву клубу за розуміння в зазначеному питанні».

В’ячеслав Грозний прокоментував також появу і «Говерлі» півзахисника молодіжної збірної України та московського «Динамо» Бориса Тащі. «Ми йдемо шляхом залучення молодих українських футболістів, а тому в оренду з московського «Динамо» взяли цього виконавця. Сподіваємося на те, що Борис зможе допомогти нам, і сам виросте у висококласного гравця»

20-річний футболіст, який є вихованцем одеського «Чорноморця», в 2011 році перейшов до московського «Динамо», але закріпитися там не зміг і минулий сезон пробув в оренді в «Чорноморці», де через травму практично не грав. Найближчий рік півзахисник проведе на правах оренди в ужгородській команді.

ТЕГИ : в’ячеслав грознийборис тащіФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат