Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

У спартакіаді із зимових видів спорту перемогли прокурори

У суботу, 16 березня, в селі Вишка Великоберезнянського району проведено Першу обласну спартакіаду із зимових видів спорту серед державних службовців. Участь у ній взяла і команда прокуратури Закарпатської області.

Фінансування спортивної галузі за три роки зросло   на 27 %

Про це у середу, 20 березня, розповів голова облдержадміністрації Олександр Ледида під час прес-конференції.

Пауерліфтинг. Закарпатці стали чемпіонами України

У Бориславі пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу в жимі лежачи серед різних вікових груп, в якому взяли участь восьмеро закарпатських силачів.  

Ужгородські фехтувальники на всеукраїнському турнірі знову стали кращими

18-19 березня в Ужгороді в спорткомплексі «Юність» відбувся Всеукраїнський турнір з фехтування «Ліга 10-13». Юні ужгородські спортсмени знову показали високі результати.

Ужгородські гандболістки в Угорщині вибороли бронзу

Команда СДЮШОР «Карпати», гандболістки до 18 років, вибороли «бронзу» на одноденному турнірі в Угорщині.

Футбол, ПЛ. Чергові 0:1 в матчі за участю "Говерли" (ВІДЕО

«Говерла» вдруге поспіль програє в чемпіонаті з мінімальним рахунком.

На Закарпатті з’явилась нова епідемія

Я не дарма вжила у заголовку настільки неочікуване та провокативне слово. Справді, окрім, як епідемією, це явище, особисто я, наразі назвати не можу. Власне, і сама стала «жертвою» цієї тенденції, а тому зараз спробую коротко розповісти вам про найприємніші та найкорисніші нюанси цієї «хвороби».

Гандбол. Матч зі "Спартою" перенесли

Через збори національної збірної України, наступний тур жіночої Суперліги пройде 19-20 квітня. Саме тоді відбудеться гра чемпіонок України зі "Спартою" в Кривому Розі.

Сноубординг. Пеняк і Чундак виступили на двох етапах Кубка світу

За останній тиждень закарпатські сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк виступили на двох етапах Кубка світу. Змагання проходили у дисципліні паралельний гігантський слалом.

Футбол. "Говерла" все ж дісталася Харкова і зіграє з "Металістом"

Лиже з третьої спроби «Говерла» змогла вилетіти з ужгородського аеропорту до Харкова на матч 21-го туру з місцевим «Металістом», який пройде сьогодні о 19.00. Двічі через несправності літаків виліт команди переносився на пізніший час. Після приземлення в Харкові близько 3-ї ночі   команда одразу ж направилася й розташувалася в готелі «Меркурій».

Закарпатка взяла місце на Danish Spring у Данії (ФОТО)

16 березня, поблизу Копенгагена відбулися змагання   Danish Spring, що входять до заліку Всесвітніх рангових змагань зі спортивного орієнтування.

Футбол, ПЛ. "Металіст" — "Говерла" (АНОНС)

Матч «Металіста» проти «Говерли» завершуватиме 21-й тур.

8-річний закарпатський каратист блискавично переміг у фіналі чемпіонату Німеччини – за 21 секунду

9-го березня закарпатські борці з кіокушин-кан карате представляли Україну на 6-му відкритому чемпіонаті Німеччини, який проходив у Берліні. У турнірі брали участь представники шести країн світу -- України, Білорусі, Сербії, Болгарії, Росії і власне Німеччини. Загалом -- 170 учасників із 27 команд.

Футбол, ЛЄ. Розклад трансляцій 1/8 фіналу

Сьогодні відбудуться матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи. Серед них три поєдинки за участі російських клубів.

Фехтування. В Ужгороді відбудуться Всеукраїнські змагання

16—19 березня у СК «Юність» проходитиме Всеукраїнська ліга з фехтування серед дітей (хлопці, дівчата) віком 10—13 років (шпага, рапіра). Захід проводитимуть Департамент освіти, науки, молоті та спорту Закарпатської області та ФСТ «Динамо» України у Закарпатській області.

Футбол, ПЛ. Матч "Металіст" - "Говерла" судитиме Годулян

Матч 21-го туру "Металіст" (Харків) – "Говерла" (Ужгород) проведе суддівська бригада на чолі з одеським рефері Віталієм Годуляном.

Футбол, ЛЧ. «Баварія» майже в чвертьфіналі, «Арсенал» врятує диво (АНОНС)

Після вчорашніх нервових матчів, за результатами яких до 1/4 фіналу проходять «Галатасарай» та «Барселона», сьогодні відбудуться наступні два поєдинки. Якщо гра   «Малага» — «Порту» (0:1) сповнена інтригою, то «Арсенал» у безнадійній битві з «Баварією» може розраховувати лише на диво. На мюнхенській «Альянц Арені» лондонцям потрібно забити два голи і не пропустити. Теоретично можливо все. Вчорашній поєдинок у Гельзенкірхені тому свідчення.

Футбол. Михайло Фоменко оголосив склад збірної України на матчі проти команд Польщі та Молдови

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, викликаних на матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (22 березня у Варшаві) та Молдови (26 березня в Одесі).

«Говерла» підписала чемпіона Сербії

Сербський футболіст Неманья Рніч з понеділка став гравцем нашої «Говерли». В минулому Рніч виступав в складі збірної Сербії, грав в «Андерлехті» «Жерміналь Бєєрсхот» та «Партизані». Саме «Партизан» і був останнім клубом 28-річного правого захисника.

Футбол, ЛЧ. «Барселона» vs «Мілан» (АНОНС)

Сьогодні ввечері відбудуться два матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат