Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1900, 20

Футбол. Михайло Фоменко оголосив склад збірної України на матчі проти команд Польщі та Молдови

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, викликаних на матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (22 березня у Варшаві) та Молдови (26 березня в Одесі).

«Говерла» підписала чемпіона Сербії

Сербський футболіст Неманья Рніч з понеділка став гравцем нашої «Говерли». В минулому Рніч виступав в складі збірної Сербії, грав в «Андерлехті» «Жерміналь Бєєрсхот» та «Партизані». Саме «Партизан» і був останнім клубом 28-річного правого захисника.

Футбол, ЛЧ. «Барселона» vs «Мілан» (АНОНС)

Сьогодні ввечері відбудуться два матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Шахи. Україна вперше виграла командний чемпіонат світу серед жінок

У столиці Казахстану Астані завершився IV командний чемпіонат світу з шахів серед жінок, в якому брали участь шахістки з десяти країн світу - України, Росії, Казахстану, Румунії, Франції, США, Грузії, Туреччини, Китаю та Індії.

В Ужгороді відбулися змагання з велоспорту у дисципліні   крос-кантрі (ФОТО)

У неділю 10 березня навколо Радванського кар'єру в Ужгороді пройшов перший з цьогорічних чемпіонатів Закарпаття з велоспорту у дисципліні   крос-кантрі. Найдовша дистанція являла собою чотири кола по 3 кілометри кожний: круті віражі, кам'янисті підйоми, мокрі, слизькі спуски – було чимало жорстких технічних ділянок, на яких гонщикам доводилося показати всю свою майстерність, щоб залишитися в сідлі. Траса підвищеної складності та складні погодні умови анітрохи не злякали учасників змагань, лише додали азарту та адреналіну в кров. Як відмітив під час відкриття змагань голова обласної федерації велоспорту Едуард Татуревич: - "Погода кинула нам виклик. Ми з нею сперечатися не будемо, але і здаватися – не збираємося!"

Футбол. Відбулося жеребкування Кубка Закарпаття - 2013

9 березня в конференц-залі «Будинку футболу Закарпаття», відбулося жеребкування Кубка Закарпатської області. Цього разу порівняно з минулорічним змаганням, турнір розпочнеться пізніше на дві неділі. Старт заплановано на 24 березня.

В Ужгороді відбулися змагання з велотуризму (ФОТО)

9 березня в Боздоському парку пройшов відкритий чемпіонат Ужгороду з велосипедного туризму на дистанції велокрос, що його, за підтримки обласної федерації велоспорту та міського управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, провів Закарпатський обласний центр туризму і спорту учнівської молоді.

Біатлон. Україна друга в естафеті Кубка світу

У Сочі в рамках етапу Кубка Світу відбулася остання гонка — жіноча естафета.

Футбол. «Говерла» все ближче до 1 ліги (ВІДЕО)

Ужгородці з кожним програним матчем продовжують втрачати шанси на порятунок від вильоту з Прем’єр-ліги.

Футбол, ЛЄ. Росія без перемог

У стартових матчах 1/8 фіналу російські клуби залишилися без перемог, а ось «Лаціо» і «Тоттенхем» можуть почуватися впевнено.

Еклюзивні подробиці весілля нардепа Кайди і чемпіонки світу Підгрушної

Тема ймовірного весілля біатлоністки-чемпіонки Олени Підгрушної та нардепа Олексія Кайди була номером один протягом останього місяця. Головні дійові особи не підтверджували цієї інформації, але й не спростовували. І ось наприкінці лютого мовчання порушив Олексій Кайда, що весілля буде наприкінці травня.

Біатлон, Кубок світу. Сергій Семенов виборов бронзу в індивідуальній гонці

Сьогодні, 7 березня, в Сочі завершилася індивідуальна гонка у чоловіків в рамках восьмого етапу Кубка світу.

Олександр Севідов: Волобуєв лукавить...

Напередодні матчу 20-го туру проти дніпропетровського «Дніпра» Олександр Севідов в інтерв’ю клубній прес-службі дав оцінку минулого матчу та запевнив, що з «Дніпром» гратимемо лише на позитивний результат. Торкнувся наставник «Говерли» й нефутбольних питань, які безумовно вимагають адекватної відповіді.

Футбол, ПЛ. «Говерла» - Дніпро». Напередодні

На перший план оцінив би психологічний стан команд. Для нашої "Говерли" після поразки в Луганську кожна гра дуже важлива в плані здобутку залікових балів задля збереження прописки в Прем’єр-лізі.

Футбол, ЛЧ. «Там, де нас нема»...

Україна втратила останнього представника в єврокубках. «Шахтар» після нічиї на «Донбас Арені», зазнав розгромної поразки на «BVB-Штадіон».

"Говерла" — "Дніпро". А судді хто?

Ужгород, 10 березня. На центральне поле стадіону «Авангард» о 13.30 вийдуть основні склади команд «Говерли» та «Дніпра».

Багаторазова чемпіонка Закарпаття розповіла про історію спортивного орієнтування у краї

Прихильники спортивного орієнтування на теренах колишнього СРСР цього року святкуватимуть визначний ювілей – півстоліття тому на Закарпатті пройшли Перші Всесоюзні змагання, які дали старт розвитку цього виду спорту. Підсумки піввікового розвитку підводять і представники закарпатського орієнтування. Про своє відношення до улюбленого спорту розповіла одна з найуспішніших спортсменок-орієнтувальниць 70-х років, багаторазова чемпіонка Закарпаття і призерка Всеукраїнських змагань Наталія Олеоленко (Кириленко).  

Футбол, ЛЧ. «Боруссія» — «Шахтар» (Анонс)

У зв'язку з вильотом «Динамо», «Дніпра» та «Металіста» з Ліги Європи, на донецький клуб ліг додатковий тягар відповідальності. Було б набагато легше, якби «Шахтар» утримав 2:1 у домашньому поєдинку два тижні тому.

Футбол, ПЛ. "Зоря" — "Говерла" — 2:1

У 19-му турі, першому в нинішньому році, «Говерла» поступилася луганській «Зорі» — 1:2. Голи в матчі забивали: Лакі Ідахор (13), Віталій Вернидуб (63) — Володимир Лисенко (18). У другому таймі «Говерла» грає в меншості — за грубу гру Райчевіч отримав другу жовту картку. Склади команд зрівнялися на 54-й хвилині, коли Фернчак отримав другу жовту після симуляції у штрафному «Говерли».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат