Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1920, 20

Фехтування. Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на ЧЄ

Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на Чемпіонаті Європи серед кадетів, що проходить у Будапешті.

Дзюдо. 12 нагород із Калушського татамі

В рамках підготовки до чемпіонату України юні закарпатські дзюдоїсти взяли участь у одному з найчисленніших (за кількістю учасників) турнірів Західної України, який відбувся в місті Калуш, що на Івано-Франківщині.

"Говерла" зіграє з луганським ФК "Зоря"

У зимове міжсезоння обидві команди провели по-два навчально-тренувальні збори в Туреччині.
Ужгородці в Анталії зіграли 10 контрольних матчів, ще один спаринг провели в рідних стінах. В 11 товариських матчах, в 9 наша команда перемагала, двічі була зафіксована нічия.

У центрі Мукачева вперше пройшли змагання з орієнтування (ФОТО)

Василь Морозов і Наталія Шозда стали переможцями "професійних" забігів змагань "Мукачево. Лютий. Спринт", що вперше пройшли у центрі Мукачева і були присвячені Дню захисника Вітчизни. Раніше орієнтувальники "ховалися" на лісових трасах, цього ж дня вони "вийшли на люди": трикілометрова дистанція, що проходила через 14 контрольних пунктів, пролягла центральною частиною міста.

Срібний успіх закарпатських туристів-лижників.

Успішним був зимовий сезон для закарпатських туристів-лижників на Всеукраїнській арені та Міжнародних змаганнях. Спочатку закарпатці були третіми у Кубку України у Івано-Франківській області. А з 14 по 18 лютого збірна команда Закарпатської області взяла участь у Чемпіонаті України та Міжнародних змаганнях з лижного туризму у Сумах.

Щоб допомогти хворій дівчинці закарпатці зіграли в міні-футбол

24 лютого в неділю в селі Баранинці відбувся благодійний турнір з міні-футболу.   Організаторами виступили спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» і БСК «Баранинці», а також голова Баранинської сільської ради Юрій Марусяк, якому висловлюєм подяку за допомогу в організації даного заходу.
Турнір був спрямований на допомогу Тетянці Рафай, яка народилася 16 січня 2012 року.

Сноубординг. Чундак 21-ша, Пеняк дискваліфікований

23 лютого в Москві відбувся черговий етап Кубка світу зі сноубордингу, в якому взяли участь закарпатці Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Аннамарі показала звичний для себе результат, а   Йосиф Пеняк був дискваліфікований.

Олександр Cевідов: Можливо, це моє останнє інтерв’ю.

Після закінчення турецьких зборів головний тренер Олександр Севідов розповів про умови проживання команди у Туреччині. За його словами, футболісти зіткнулися з хамством з боку персоналу готелю.

Гімнастика. Ганна Різатдінова — переможниця Кубка України з художньої гімнастики

У заключний день Кубка України з художньої гімнастики пройшли три фінали (м'яч, булави, стрічка) індивідуального багатоборства. Також відбувся парад-закриття і церемонія нагородження переможців змагань. Переможницею особистого багатоборства стала Ганна Різатдінова, яка також стала кращою у чотирьох фіналах із шести.

Шашки. Поразка від фаворита не дозволила зійти на пєдестал

10—12 лютого в Херсоні відбувся чемпіонат України з шашок-100 серед юнаків до 2003 р. н. Єдиний представник Закарпаття, вихованець тренера Анатолія Вайди, Сергій Скоблей показав кращий особистий результат в одному з видів програми. Першого дня змагались з класичної гри. С. Скоблей балансував між 12-м та 17-м місцем і в підсумку став п’ятнадцятим.

Футбол. Зимова першість Іршавщини стартувала з невеличкої сенсації

Минулої неділі стартувала зимова першість Іршавського району з футболу. Дві групи, на які розділили команди, вийшли трішки нерівними як за кількістю, так і за силою учасників. В зоні «А» на стадіоні села Імстичево за дві путівки змагається 6 клубів, в зоні «В» в Заріччі – 4.

Ужгородські діти люблять футбол і дзюдо

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, на якому обговорювали «Чи може Ужгород у сучасних умовах підготувати спортивних чемпіонів?».

"Авангард" в Ужгороді засіяли травою найвищого гатунку

Як уже повідомляв KARPATNEWS.in.ua, готовність спортивної споруди до футбольних весняних "баталій" визначала спеціальна комісія з Києва.

В Ужгороді змагаються найкращі гімнастки України

19 лютого, в Ужгороді розпочався Кубок України з художньої гімнастики.

Головного міліціонера Закарпаття обрали головним "динамівцем"

Цього тижня в УМВС України в Закарпатській області відбулася позачергова конференція Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, в роботі якої взяло участь близько трьох десятків делегатів з правоохоронних і контролюючих структур області.

Гучні змагання для фрірайдерів пройдуть у Закарпатті (АФІША)

22-24 лютого у Пилипці, що на Воловеччині, відбудеться змагання фрірайдерів «UkrainianFreerideMasters».

Завтра "Говерла" зіграє з "Зіркою"

Молодіжний склад ФК «Говерла» U-19 розпочав тренувальний збір. Завтра, 20 лютого, молоді ужгородські футболісти зіграють з брегівською «Зіркою». Протягом   тренувальної підготовки спортсменів заплановані 4 контрольні матчі.

Кращі гімнастки сьогодні змагатимуться в Ужгороді

У вівторок, 19 лютого, в Ужгороді стартує Кубок України з художньої гімнастики.

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу в Сочі

14 лютого в Сочі відбувся черговий етап Кубка світу зі сноубордингу, в якому взяли участь Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Ужгородці виступають у дисциплінах паралельний та паралельний гігантський слалом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат