Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

В Ужгороді визначили переможців серед юних гандболісток

У вівторок, 2 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулося закриття Всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з гандболу серед дівчат 1996-97 р. н. Привітав переможниць і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

Футбол, ЛЧ. «Баварія» приймає «Ювентус», а ПСЖ — «Барсу»

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі в Лізі чемпіонів.

Футбол. До відповідального матчу з "Таврією" "Говерла" готуватиметься у Криму

Сьогодні команда клубним автобусом взяла курс на Кримський півострів. Тренерський штаб прийняв рішення поїхати в Крим задля проведення оптимальної підготовки до важливого матчу проти сімферопольської «Таврії», адже в Ужгороді погодні умови залишаються досить складними.

1/8 розіграшу кубку Закарпаття з футболу

31 березня 2013 року відбулися матчі 1/8 розіграшу кубку Закарпаття з футболу . Матчі 1/4 кубку пройдуть з двох ігор 07-14 квітня. Хто зіграє дома, а хто на виїзді вирішиться в середу 03 квітня в будинку футболу ФФЗ на жеребкуванні. початок жеребкування о 11:00 к.ч

Гандбол. "Карпати" зробили великий крок до другого чемпіонства

Чемпіонки України ще ближче наблизилися до свого другого титулу, перемігши   в домашніх поєдинках головного свого конкурента львівську «Галичанку».

Футбол. «Говерла» втрачає шанс наздогнати «Ворсклу» (ВІДЕО)

«Говерла» зіграла матч 22-го туру з «Іллічівцем» і була ближчою за суперника до здобуття трьох очок. Нічия більше влаштувала «Іллічівець», тоді як чергова втрата очок «Говерли» ще раз наблизила команду до пониження у класі. Відстань «Говерли» до 14-го місця залишилася такою ж, як і після 21-го туру.

Сергій Мошак обговорив перспективи українського тенісу з президентом МФТ Франческо Річчі Бітті

22 березня президент Федерації тенісу України Сергій Мошак в рамках щорічної конференції Європейської тенісної Асоціації (Tennis Europe) у Таллінні провів зустріч з президентом Міжнародної Федерації Тенісу Франческо Річчі Бітті.

600 метрів під землею, або...

...закарпатські петанкісти на Гіннесcівському турнірі в Польщі

Замкову гору в Ужгороді штурмуватимуть сотні закордонних спортсменів

26-30 вересня 2013 року в Ужгороді відбудеться «Кубок Дружби 2013», присвячений 50-річчю спортивного орієнтування в Україні. Колись, в жовтні 1963 року, неподалік Ужгорода були проведені Перші Всесоюзні Туристські змагання. Всього в них взяли участь 400 чоловік з усіх куточків СССР, серед яких було і 40 українців. Цього року спортсмени зможуть не тільки пробігти історичним маршрутом, а й зустрітися з учасниками першого старту. Наразі триває активний пошук ветеранів-орієнтувальників. Про це на прес-конференції повідомив директор Закарпатського центру туризму Володимир Чепа.

Закарпатці - чемпіони та призери з бойових мистецтв у Києві

22-23 березня у Київському Палаці спорту відбувся чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок, в якому брало участь біля 150 учасників із всіх обласних центрів України та республіки Крим.

Шашки. З Миколаєва з нагородами

Нещодавно у Миколаєві відбувся юнацький чемпіонат України з шашок-64 з класичної, швидкої та блискавичної гри. Чергові дві нагороди здобула Ольга Павляк із села Лоза, що на Іршавщині. Наша землячка змагалась серед дівчат 1997 року народження і молодші.

Вдалий виступ закарпатських самбістів на Кубку України

23 березня відбувся Кубок України із бойового самбо серед чоловіків, котрий чи не вперше приймало місто Черкаси. Загалом у змаганнях взяло участь 118 спортсменів із 15 областей України.

Футбол, ПЛ. "Говерла" — "Іллічівець" (АНОНС)

В суботу ужгородська "Говерла" в рамках матчів ПЛ приймає маріупольський "Іллічівець". Цього разу поєдинок судитиме миколаївський арбітр Кузьмін. Нагадаємо, що в матчі 7-го туру арбітр Арановський не зарахував чистий гол зі штрафного у виконанні Олега Міщенка і ужгородці програли.

Олександра Кребс: «У Словаччині чемпіонат сильніший ніж в Україні»

Ужгородські «Карпати» мають вболівальників не тільки в Україні, а й за кордоном. Чемпіонка Словаччини, голкіпер «Ювенти» та вихованка «Карпат» Олександра Кребс, попри напружений графік знаходить час слідкувати за іграми своєї колишньої команди. А коли з Михайлівців приїжджає до Ужгорода, обов’язково навідується   в гості до рідної команди.

Гандбол. Туркало забила 4 голи туркам

Жіноча збірна України   здобула перемогу на товариському   турнірі в Туреччині. Наші спортсменки випередили господарок змагань та збірну Словенії і тепер повертаються з сонячної країни додому. У складі українок два матчі зіграли і гравці «Карпат» - напівсередня Наталія Туркало та голкіпер Наталія Гайович. До речі, наш капітан встиг забити в двох матах 4 голи.

Футбол, ЧС-2014. Ще один «останній шанс» для України

Сьогодні відбудеться черговий вирішальний матч для збірної України. Без перемоги над Молдовою попередній результат у грі з Польщею стане даремним.

Футбол. "Говерла" грає внічию з чемпіоном Угорщини

Паузу в ПЛ «Говерла» заповнила товариськими матчами з угорськими клубами.

Футбол. Чемпіон області ФК "Мукачево" вибуває з Кубка Закарпаття

Відбулися матчі Першого етапу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися учасники 1/8 фіналу.

Закарпатці стали переможцями фінального туру Кубку України з пляжного волейболу

14-17 березня у м. Рівне відбувся Фінальний Тур Кубку України з волейболу пляжного ,у закритих приміщеннях ,серед юнаків до 18 років , в якій прийняло участь 13 кращих "пар" з різних областей України . До фінальної "четвірки"потрапили: Рівненьська область - м. Рівне , Одеська область - м.Іллічівськ , Запорізька область - м. Бердянськ   , а також- Закарпатська область , яку представляли- Роман Качур та Ілля Поліщук,вихованці ЗОДЮСШ м. Ужгород . У першому півфіналі зустрілися "пляжники" Іллічівська та Закарпаття , де в напруженій боротьбі перемога дісталася- вихованцям ЗОДЮСШ   м. Ужгород .

У турнірі за кубок "Карпатської Січі" змагалося 6 команд

23 березня в с.Кам'яниця до 74-ї річниці Проголошення Карпатської України спортивно-патріотичний рух "Карпатська Січ" організував турнір з міні-футболу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат