Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

На Закарпатті змагалися студенти медзакладів

Днями на спортивній базі «Закарпаття» на Берегівщині відбулася спартакіада студентів медичних закладів Закарпатської області. На змаганнях зустрілися студентські команди Берегівського медичного коледжу, Закарпатського базового державного медичного коледжу та Міжгірського медичного коледжу.

В Ужгороді пройде Міжнародний фестиваль бойових мистецтв

Спортсмени з України, Чехії та Словаччини продемонструють переваги занять спортом та активного способу життя під час Міжнародного фестивалю та семінару бойових мистецтв в Ужгороді.

Футбол. «Метеор» злітає все вище

В неділю відбувся шостий тур ЧЗ у Вищій та Першій лігах. ФК «Середнє» після феєричного матчу в минулому турі, цього разу програв «Боржаві» на останніх хвилинах зустрічі у Довгому. «Метеор» і «Поляна» продовжують заробляти очки, показавши в цьому турі й високу результативність. Наступні матчі в неділю. Початок ігор у обох лігах о 16.00.

Футбол. «Говерла»: До побачення! (ВІДЕО)

Останній сумний для «Говерли» тур закінчився поразкою з великим рахунком. Така собі жирна крапка в кінці чергового невдалого сезону у ПЛ.

Футбол. «Шахтар» виборює 9-й кубок України і наздоганяє за цим показником «Динамо»

У фіналу 22-го розіграшу Кубка України «Шахтар» перемагає «Чорноморець» з рахунком 3:0.

Футбол, Кубок України. «Шахтар» — «Чорноморець» (АНОНС)

Черговий футбольний сезон в Україні підходить до завершення — у Чемпіонаті залишилося зіграти один тур у якому вже нічого не вирішуватиметься. Без відповіді залишається лише одне питання — хто стане володарем 22-го Кубка України? У вирішальному поєдинку, який відбудеться в Харкові сьогодні ввечері, зійдуться донецький «Шахтар» і одеський «Чорноморець».

«Олімпійський день» в Ужгороді зібрав близько 2000 чоловік

Близько 2000 ужгородців зібралися на площі Поштовій, щоб взяти участь у традиційному Всеукраїнському «Олімпійському дні», який цього року проводиться у рамках святкування 20-річчя створення Закарпатського відділення Національного олімпійського комітету та 100-річчя проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади, яка дала старт розвитку сучасного олімпійського руху.

Фехтування. Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи U23

Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи з фехтуванню на шпагах для спортсменів віком 23 роки і молодше, що відбувся 18 травня в польському місті Глівіце.

Гімнастика. На "Сакурі Закарпаття" перемогла ужгородка (ВІДЕО)

В ужгородському спортивному комплексі "Юність" відбувся відкритий чемпіонат області і XIV Міжнародної турнір з художньої гімнастики "Сакура Закарпаття".

Футбол, ЧЗ. "Метеор" громить "Бужору" й продовжує йти зі 100-відсотковим показником

Відбулися матчі 5-го туру у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

«Говерла» знову залишає Прем’єр-лігу (ВІДЕО)

Ужгородський клуб шість разів виходив до Першого дивізіону Чемпіонату України і скільки ж залишав його. За цим показником наша команда «чемпіон».

Футбол. «Пан або пропав» для «Говерли»

В суботу «Говерла» зіграє останній домашній матч у сезоні, нашим суперником буде «Волинь». Для обох команд матч важливий у плані виживання. Ужгородців влаштує лише перемога, у той час як для «Волині» прийнятною буде й нічия.

В Ужгороді відбудеться велогонка Тур Де Уж

18 травня в Ужгороді відбудеться дитяча велогонка Тур Де Уж. На Поштовій площі відбудеться відкриття велопарковки, потім в 11.40 старт велопробігу по місту з фінішем у Боздоському парку, де і почнеться дитяча велогонка. Реєстрація на Тур Де Уж починається о 13.00, старт о 13.40.

Перемогу "Карпат" у Чемпіонаті відзначали у драмтеатрі (ФОТО)

Учора в ужгородському в облмуздрамтеатрі відбулося урочисте відзначення колективу ГК «Карпати», який на минулому тижні вдруге поспіль виборов золоті нагороди Чемпіонату України.

У Карпатах пройшло змагання позашляховиків (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З 9 по 12 травня у Карпатах проходила одинадцята за рахунком троффі-експедиція «Карпатський кордон – 2013». Організатори — Львівський автомобільний клуб. В експедиції брали участь і позашляховики з Івано-Франківщини, об’єднані під знаменами Тисменицького офф-роад клубу.

Турнір з петанку "Сакура 2013" зібрав 70 спортсменів з 9 країн(ФОТО)

Традиційний весняний турнір з петанку "Сакура 2013" пройшов цими вихідними в Ужгороді. Позмагатися за першість приїхали близько 70 спортсменів - представники 9 країн.

Футбол. "Метеор" продовжує лідирувати у Чемпіонаті Закарпаття

Відбулися матчі 4-го туру у Вищій та Першій лігах обласного Чемпоінату.

Футбол. «Говерла»: Шанси зменшуються, але залишаються (ВІДЕО)

В останньому турі ужгородський клуб програв «Кривбасу». Команда з Кривого Рогу в другому колі демонструє ефективний і практичний футбол, що досі дозволяє команді претендувати на п’яте єврокубкове місце. «Говерла» у матчі проти «Кривбасу» не виглядала приреченою, часто била по воротах суперника, старалася, однак цього виявилося замало.

Футбол. Матч 28-го туру «Говерла» проведе у Кривому Розі

Незважаючи на проблеми матеріального та побутового плану, «Кривбас» навесні показує хороші результати. Як результат, команда досі претендує на п’яте єврокубкове місце. «Говерла» також останнім часом покращила здобутки, зокрема, не йдучи з поля без забитого м’яча вже шість турів поспіль. Одночасно і показники в захисті стали кращими, ніж восени.

Футбол. "Поляна" знову з Кубком (ФОТО)

У четвер, 9 травня, на поле стадіону в селі Кольчино (Мукачівський район) вийшли команди ФК «Поляна» (Поляна) та ФК «Метеор» (Пістрялово), щоб у фінальному поєдинку визначити цьогорічного володаря Кубка Закарпаття з футболу серед аматорських команд.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат