Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

СПОРТИВНЕ ФОТО ДНЯ

Вихідними співробітники редакції РІО грали у французьку гру в кулі - петанк у Польщі. Привезли ІІІ місце й багато цікавих знімків.

Викладачі УжНУ професійно гратимуть у бейсбол (ФОТО)

Викладачі та студенти УжНУ створили на Закарпатті першу бейсбольну команду. В Ужгороді на стадіоні «Буревісник-УжНУ» відбувся перший – показовий матч з бейсболу серед аматорів, які започаткувати цей вид спорту у Закарпатті.

"Чорноморець" та донецький "Металург" дізналися своїх суперників по Лізі Европи

Суперником переможця пари "Чорноморець" - "Дачія" стане переможець пари "Црвена Звезда"/ІБВ (Ісландія). У першому матчі переміг сербський клуб - 2:0.

Ліга чемпіонів. «Металіст» зіграє з грецьким ФК ПАОК

Сьогодні відбулося жеребкування третього кваліфайраунду ЛЧ. Впервые в истории «Металлист» узнал своего соперника в престижнейшем еврокубковом турнире.

Чемпіонат Іршавського району. Лідери здобули впевнені перемоги

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Юнацька першість Іршавщини. Фаворити втратили важливі очки  

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У центральному поєдинку туру «Заріччя», в якості лідера перегонів, екзаменувало на виїзді міцного середнячка «Загаття». Колориту цій дуелі додавав той факт, що в цьому році жодна з юнацьких команд гостей перемоги з Загаття не вивозила. Ну чим не виклик для маститого фаворита спробувати долю при штурмі міцного захисного муру?

Завтра «Говерла» приймає «Динамо»

Команди зіграли між собою 12 матчів, одну   перемогу здобула «Говерла» (вдома), одинадцять разів перемагали динамівці. Голи: 9:32. Початок матчу о 19.00. Головний арбітр А. Жабченко (Сімферополь).

Гандбол. «Карпати» розпочали підготовку до нового сезону

Гандболістки "Карпат" тренуються в Ужгороді на базі стадіону «Спартак» і мають щодня по два заняття. З 22 липня у них запланований збір в Берегові, а далі — традиційний збір на Драгобраті. Після того керівництво клубу буде шукати команди, для проведення спарингів.

Шашки. Сільвія Марковці здобула три медалі на Кубку України

6—12 липня у Івано-Франківську проходив особисто-командний КУ з шашок-100. Закарпатську область представляли Сільвія Марковці та Анатолій Вайда. Сільвія Марковці у кожній з дисциплін здобула по медалі, зокрема, золото у швидкій грі. У командному заліку Закарпатська область на шостому місці у всіх дисциплінах.

Василь Морозов чемпіон України у велоорієнтуванні

Минулими вихідними у Львові відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на велосипедах МТВО (Mountain bike orienteering). Тон задавали байкери з Києва, Закарпатської, Львівської і Харківської областей, серед гостей були навіть представники Великобританії та Чеxії.

Американський футбол. «Лісоруби» знову громлять «Левів»

13 липня у Львові відбувся черговий матч у Першій лізі регулярного Чемпіонату України. Львівські «Леви» приймали ужгородських «Лісорубів». Ужгородці уже традиційно в нинішньому чемпіонаті перемогли свого суперника з розгромним рахунком — 40:0. У обох дивізіонах залишилося зіграти по одному матчу, після чого відбудуться поєдинки за 1—3 місця у Першій лізі.

Футбол. "Шахтар" зміг уникнути поразки в матчі з "Говерлою" (ВІДЕО)

Як і казав Луческу в міжсезоння — в наступному чемпіонаті його команді буде важко. Без Фернандіньо та Мхітаряна, основних футболістів півзахисту та захисту, «Шахтар» уже не той. У той же час команда Грозного продемонструвала сміливий, швидкий футбол і створила купу моментів біля воріт суперника. За ударами у ствір воріт — рівність. По шість разів влучали у рамку команди. В логові «Шахтаря», навіть пораненого, це дорогого вартує.

Юнацька першість Виноградівщини. «Ардовець» зберіг лідерство

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру юнацької першості Виноградівщини з футболу.

Чемпіонат Виноградівського району. «Болаж» вперше очолив таблицю

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру чемпіонату Виноградівського району з футболу. У центральному поєдинку “Зірка” в Оноці мінімально здолала лідера “Фанчиково” – 2:1.

Футбол. «Шахтар» — «Говерла»: статистика зустрічей, розклад матчів туру, арбітраж

У п’ятницю розпочинається 23-й Чемпіонат України з футболу. У першому турі ужгородська «Говерла» грає на виїзді з «Шахтарем». Гра відбудеться у неділю, початок о 19.00. Транслюють канали «Футбол», «Перший» та «Інтер+».

"Говерла" підписала чорногорського захисника

29-річний лівий захисник Неманья Вукович продовжить кар'єру в Україні. Як повідомляє Vijesti, чорногорець підписав дворічний контракт з "Говерлою".

В Одесі сьогодні визначиться володар Суперкубка України

10 липня в Одесі відбудеться поєдинок за Суперкубок України, у якому зустрінуться донецький «Шахтар» (чемпіон і володар Кубка України) і одеський «Чорноморець» (фіналіст Кубка України).

Міський чемпіонат Виноградова з міні-футболу. На фініші боротьба загострилась

У суботу 6 липня на красені спортивному майданчику Виноградівської ЗОШ № 8 пройшли матчі девятого туру чемпіонату міста з міні-футболу. У центральному поєдинку «Джі-джі клуб» зустрічався з «Пожежником».

Юнацька першість Свалявщини. Розгроми в принципових поєдинках спричинили відчутні зміни  

У неділю 7 липня пройшли матчі п'ятого туру юнацької першості Свалявщини з футболу.

Футбол, ЧЗ. У Першій лізі відбулися перенесені матчі

7 липня відбулися два поєдинки 5-го туру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат