Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

Футбол. Пуканич переходить до "Говерли"

30-річний Адріан Пуканич, який до останнього часу захищав кольори Іллічівця, вже сьогодні має підписати контракт з Говерлою.

Гандбол. Кубок Гецко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли ужгородські "Карпати" вибороли перше місце у міжнародному товариському турнірі за кубок олімпійської чемпіонки Ніни Гецко. Фінальні зустрічі проходили   в готелі-ранчо "Золота гора".

Переможець Карпатського ведмідя–2013 став Григоровський (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді відбувся Х міжнародний турнір стронгменів Карпатський ведмідь. За його результатами переможцем став Іван Григоровський (Ужгород). Другий — Володимир Цифра (Великий Березний), третій — Сергій Олеоленко (Ужгород).

Орієнтування. На чемпіонаті України закарпатці не залишилися без медалей (ФОТО)

Успішно виступили в Харкові на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах вихованці мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей).

Гандбол. «Карпати» перемогли у Кубку Гецко (ФОТО)

Закарпатські гандболістки вибороли перше місце у міжнародному товариському турнірі за кубок олімпійської чемпіонки Ніни Гецко. Церемонія нагородження відбулась у неділю, 25 серпня. Підтримував своїх підопічних під час усіх ігор, традиційно, Президент ГК «Карпати», голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Футбол. У неділю «Говерла» грає з «Карпатами»

У рамках чемпіонатів та Кубка України команди зустрічалися 10 разів. У них тричі перемагала «Говерла» (всі матчі домашні), 5 разів — «Карпати», двічі було зафіксовано нічию. В минулому сезоні у Львові була нічия (1:1), а в Ужгороді перемогла «Говерла» — 2:1.

Чемпіонат Закарпаття. Перша ліга. За останні два тури забито 54 голи!

У неділю 18 серпня матчами 12 туру стартувало друге коло чемпіонату Закарпаття в першій лізі. Господарі були вкрай негостинними і здобули п’ять перемог із шести можливих. Під час реалізації однієї з них був встановлений рекорд сезону з результативності, що стало головною несподіванкою туру.

Футбол, ЛЄ. Український десант у єврокубках (АНОНС)

Сьогодні відразу три команди Прем’єр-ліги зіграють у Лізі Європи.

Футбол. Відновилися матчі Чемпіонату області

У Чемпіонаті Закарпаття розпочалися матчі другого кола у Першій лізі. 12 тур видався безкомпромісним, у п’яти поєдинках вигравали господарі, у ще одному — гості. В неділю відбудеться 13 тур і розпочнеться друге коло у Вищій лізі. Початок матчів о 16.30.

Футбол. "Говерла" - "Металіст" - 0:2 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В матчі з «Металістом» за «Говерлу» дебютували лівий захисник Александар Лазевскі з Сербії та півзахисник з Нігерії Гармоні Іканде, який пройшов свого часу школу «Мілана».   Для «Металіста» цей матч став 500-м за час виступів на вищому національному рівні. У наступному матчі «Говерла» грає з «Карпатами». До поєдинку ужгородці готуватимуться у Львові.

Юнацький Чемпіонат Європи з баскетболу виграла збірна Іспанії

«Турнір, який пройшов у Києві, запалив нових світових зірок. Я вітаю переможців і дякую всім учасникам та глядачам змагань за створення яскравого спортивного свята європейського масштабу. Київ показав високий рівень підготовки турніру, який став, за оцінкою керівництва ФІБА Європи, найкращим чемпіонатом у історії проведення подібних змагань. Ми зробили ще один крок до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з баскетболу Євробаскет-2015», — сказав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Чемпіонат Берегівщини. “Фенікс” та “Велика Бийгань” впевнено перемогли

У неділю 11 серпня відбулись матчі 11 туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Лозанна відхилила апеляцію "Металіста"

Харківський клуб не візьме участі в єврокубковому сезоні 2013/2014.

Боротись за Кубок «Берег-Фест» виявилось не по зубах крилатому птаху

Відбулись матчі ¼ кубка Берегівського району “Берег-Фест” 2013 року.

Футбол. "Говерла" гратиме з "Металістом" вночі (АНОНС)

Завтра ФК «Говерла» приймає чергового «гранда» українського футболу ФК «Металіст». Це ще одне випробування, яке «Говерла» буде намагатися пройти з честю. Харківський клуб вже прибув до Ужгорода, у його складі немає Марлоса, зате є Девич. Причина через яку не зіграє Марлос — травма. В той же час, незважаючи на травму отриману в матчі з Ізраїлем, на полі може з’явитися Девич. Н допоможе своїй команді Едмар. "Українець" отримав двоматчеву дискваліфікацію.

Україна третя у фехтуванні

З 5 по 12 серпня в Будапешті проходив Чемпіонат світу з фехтування. За результатами змагань збірна України в командному заліку посіла третє місце.

Гандбол. «Карпати» повернулися з Драгобрату. Найближчі матчі товариські

Ужгородський ГК «Карпати» повернувся з навчально-тренувальних зборів, що відбулись на Драгобраті. Із новими силами й оновленим складом команда продовжує готуватися до нового гандбольного сезону.

Футболісти з Закарпаття стали чемпіонами України (ФОТО)

11 серпня на стадіоні Центрального Парку у Вінниці відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з американського футболу. Перемогу здобули «Ужгородські Лісоруби».

Футбол. "Металіст" відсторонили від єврокубків

Завершилося розгляд дисциплінарної справи проти "Металіста" - в результаті харківський клуб усунено від участі в єврокубках у сезоні 2013/14.

Футбол, Збірна України. Через Ізраїль на Сан-Марино і Англію (АНОНС СЬОГОДНІШНЬОГО МАТЧУ)

Збірна України, за три матчі зумівши перевернути все з ніг на голову в своїй групі по відбору до ЧС-2014, готується до вирішальних ігор, які й визначать володарів путівки на бразильський Мундіаль. Після феєричної перемоги у Чорногорії Михайло Фоменко збирає команду на контрольний поєдинок проти Ізраїлю з прицілом на Сан-Марино і Англію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат