Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

Футбол. «Дніпро», «Чорноморець» та «Динамо» взнали суперників по Лізі Європи

Сьогодні відбулося жеребкування Раунду плей оф. Матчі пройдуть   22 та 29 серпня.

Футбол, ЛЧ. У наступному раунді "Металіст" зіграє з "Шальке"

У Лізі чемпіонів відбулося жеребкування раундк плей оф.

Юнацька першість Іршавщини. Весняно-літнім чемпіоном стала «Гребля»

Саме так сталося ще тиждень тому, коли «греблянці» в рамках 12 туру в рідних стінах познущались над «Приборжавським» – 8:0 і відірвались на безпечні 4 пункти від «Заріччя». Цим самим вони достроково стали переможцями першого кола. Максимум, чого могли досягти «зарічанці» в останньому 13 турі, так це максимально скоротити очкове відставанння від головного конкурента, який відпочивав.

Футбол, Ліга Європи. «Црвена Звезда» — «Чорноморець», «Металург» (Д) — «Кукес» (анонс)

Сьогодні відбудуться матчі у відповідь третього кваліфайраунду Ліги Європи.

Чемпіонат Іршавського району. «Заріччя» стало тріумфатором першого кола

Саме так і трапилось, що ковалем умовного весняно-літнього чемпіонства для «зарічанців» стало «Негрово», яке до цього було єдиним клубом, що переміг на стадіоні в Заріччі. Однак про все за рядком.

Футбол, Ліга чемпіонів. «Металіст» — ПАОК (анонс)

Сьогодні в третьому кваліфайраунді Ліги чемпіонів відбудуться матчі у відповідь. Після виїзної перемоги 2:0 «Металіст» приймає грецький ПАОК.

Названі претенденти на звання найкращого футболіста Європи

Фінальний тур голосування, за результатами якого визначиться переможець, пройде 29 серпня в Монако.

«Говерла» — «Металург» (З) — 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В суботу ужгородська «Говерла» зіграла внічию із запорізьким «Металургом» — 1:1.

Футбол. «Говерла» рятується нічиєю в матчі з «Металургом»

У ПЛ відбулися два матчі 4-го туру. «Говерла» приймала «Металург» і грала в матчі першим номером. Запоріжці свій гол забили на початку матчу після контратаки — 1:0. На початку другого тайму Ле Таллек заробив і реалізував пенальті — 1:1. В середині другого тайму гравець «Металурга» Нестеров залишив поле після другої жовтої картки, а ще в першому таймі за розмови арбітр видалив тренера гостей Пучкова. Матч проходив за температури +33 С.

Матч "Карпати" — "Металіст" сезону 2007/2008 визнано договірним

Василя Кобіна умовно відсторонено від футболу на 3 роки.

Чемпіонат Іршавщини. Чотири погроми гостьових команд

У неділю 28 липня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. Господарі виявились дуже негостинними по відношенню до своїх опонентів. Усі чотири поєдинки завершились розгромами гостьових команд, прогнозованим з яких був тільки один. Загалом забито 21 гол (5.25 за гру).

Футбол. В суботу «Говерла» приймає запорізький «Металург» (АНОНС)

У рамках чемпіонату України команди провели 14 матчів, у яких 8 разів перемагали металурги, 4 рази матчі завершувалися внічию, двічі вигравала «Говерла» (обидва рази у домашніх матчах). Голи: 7:19. В останніх матчах, що відбулися в минулому сезоні, поєдинок у Запоріжжі закінчився нічиєю (1:1), а в Ужгороді перемогла «Говерла» (2:0). Ще один поєдинок команди провели в Кубку України. Сталося це у минулому сезоні. У 1/16   фіналу «Говерла» у Запоріжжі поступилася — 0:1.

Футбол. Сьогодні харківський «Металіст» вперше зіграє у Лізі чемпіонів

Настав той день, коли харківський «Металіст» вступає в боротьбу за головний клубний трофей Європи. Суперником команди Мирона Маркевича стане команда, що зайняла друге місце в чемпіонаті Греції і не зуміла скласти належної конкуренції чемпіону країни «Олімпіакосу», який випередив ПАОК на 15 пунктів у турнірній таблиці.

Американський футбол. «Лісоруби» розібралися з «Монархами» і готуються до матчів плей-оф

Відбулися останні матчі у Східному і Західному дивізіонах Першої ліги. Таким чином визначено команди, які в розіграють між собою медалі. Так, за золото й срібло розіграють між собою переможці дивізіонів ФК «Вовки» (Вінниця) і «Лісоруби» (Ужгород). За бронзу боротимуться другі команди дивізіонів: «Леви» (Львів) — «Дельфіни» (Маріуполь). Фінальні матчі відбудуться 11 серпня.

Футбол. «Говерла» вперше виграє у Сімферополі (ВІДЕО)

У третьому турі ужгородський клуб розгромив поранену «Таврію» з рахунком 3:1.

Стартував кубок «Берег-фест» 2013 року. Є перші сенсації

Відбулись перші матчі попереднього раунду Кубка Берегівського району «Берегфест – 2013», більшість з яких були досить результативними, а один завершився нищівним розгромом. Загалом у шести поєдинках забито 28 голів (в середньому по 4.7 за гру).

Юнацька першість Іршавщини. “Заріччя” та “Гребля” пішли у відрив

У неділю 21 липня відбулись матчі 11 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. Господарі виявились напрочуд гостинними і здобули тільки дві перемоги, зазнавши трьох поразок. У двох іграх місцеві фани були змушені ковтати “валідол” після невдалих дій своїх улюбленців. Ще один двобій завершився передбачуваною мировою. У підсумку в 6 матчах було забито 20 голів (3.3 голи за гру).

У неділю «Говерла» зіграє з «Таврією»

Сімферопольський клуб переживає найгірші часи за всю історію виступів у Чемпіонаті України. Команда вже другий трансферний сезон не має права оновлювати склад, до того ж КДК ФФУ зняв із команди три очки. «Таврія», один із чотирьох клубів, які грали у всіх сезонах УПЛ, є одним із претендентів на виліт.

Гандбол. Визначився суперник «Карпат» у єврокубках

Чемпіонки України, ужгородські «Карпати», зіграють в другому раунді Кубку ЄГФ з литовським ГК «Жальгіріс» (Каунас). Перший поєдинок відбудеться 5—6 жовтня і пройде в Ужгороді. Повторний матч відбудеться 12—13 жовтня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат