Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1780, 20

Фехтування. Сергій Горецький: Чемпіонат України-2013 пройшов чудово

Ми вже повідомляли, що В Ужгороді з 31 травня по 8 червня проходив Чемпіонат України з фехтування. За дев'ять змагальних днів на фехтувальні доріжки вийшли 317 спортсменів з 14 областей країни. Програма турніру включала як особисті, так і командні змагання серед чоловіків та серед жінок у трьох видах зброї - шпазі, рапірі і шаблі. Про те, як пройшли змагання, а так само про всі секрети організації такого масштабного заходу розповідає член організаційного комітету з проведення Чемпіонату України в Ужгороді Сергій Горецький.

«Сталь» відмовляється від участі у ПЛ

Алчевська «Сталь», яка зайняла друге місце в Першій лізі і завоювала путівку до Прем'єр-ліги, відмовилася від участі у вищому футбольному дивізіоні. Це пов'язано з невідповідністю інфраструктури клубу вимогам елітного футбольного дивізіону, про це повідомляє nedelya.net.ua.

Закарпатці вибороли нагороди у національному чемпіонаті з велоорієнтування

МТВО (Mountain bike orienteering) – це змагання зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах. Це – спорт для тих, хто любить велосипеди, спілкування з незайманою природою, для майстрів, що не уявляють собі життя без екстриму і суперництва, але й для новачків, тобто для всіх, хто любить їзду на велосипеді поза межами метушливих міст і переповнених шосе. За допомогою високоточної карти та компасу спортсмени самотужки повинні подолати трасу і за найменший час відвідати у заданій послідовності контрольні пункти, що розташовані на незнайомій місцевості.

У Мукачеві змагалися прихильники "Street Workout" (ФОТО)

9-го червня у м. Мукачево на території спортивного майданчику ЗОШ №11 відбулися вже ІІ обласні щорічні змагання з Street Workout. У цього ще зовсім юного, але вже дуже популярного серед молодого покоління руху стає все більше шанувальників, оскільки це не тільки новий вид спорту, але й ще і філософія здорового способу життя без шкідливих звичок. Воркауту в Україні вже понад 4 роки, та загальнодержавного розповсюдження він здобув завдяки Денису Мініну та його особистого прикладу, яких висот можливо досягти завдяки постійним тренуванням та веденню правильного способу життя.

"Говерла" залишається у Прем’єр-лізі

Апеляційний комітет ФФУ відмовив "Кривбасу".

Футбол, ЧЗ. До останнього матчу першого кола «Метеор» підійшов без втрат

У Вищій та Першій лігах відбулися матчі восьмого туру.

Обласна юнацька першість у вищій лізі. «Петрово» здобуло дебютну нічию, втративши перемогу на останн

Минулої неділі відбулись матчі 7 туру юнацької першості Закарпатської області з футболу серед команд вищої ліги. Один із найпринциповіших поєдинків відбувся у Виноградові, де зустрілись дві кращі команди Виноградівщини – «Севлюш» та «Петрово». І хоча команди на цей період не виблискують своїми зірочками, та принципове дербі вдалося на славу.

Вимоги Кличко і претензії Повєткіна: відчуй різницю

Після того, як Андрій Рябінскій, віце-президент Російської федерації професійного боксу і партнер промоутера Володимира Хрюнова, опублікував таблицю з розбіжностями між командою Володимира Кличка (60-3, 51 КО) і Олександра Повєткіна (26-0, 18 КО) з приводу організації поєдинку, менеджер українця Бернд Бенте повідомив свої подробиці даних переговорів.

Мірко Райчевич: «Нам більше треба, ніж вам»

Півзахисник «Говерли» в інтерв’ю Sport.ua розповідає про минулий сезон і майбутній матч Чорногорія — Україна.

Чемпіонат Іршавського району. «Доробратово» збільшило відрив від конкурентів

Минулої неділі відбулись матчі 4 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Футбол, жеребкування УПЛ. Дійсних учасників у календарі 2013/2014 поки що 14

Сьогодні відбулося жеребкування календаря Чемпіонату України сезону 2013/2014. За його підсумками 15-та команда ПЛ гратиме перший матч із «Шахтарем», а другий з «Динамо».

Футбол. "Метеор" та "Поляна" відриваються від переслідувачів

Відбулися матчі 7-го туру у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

Американський футбол. «Лісоруби» громлять «Левів» (ФОТО)

2 червня в Ужгороді відбувся черговий матч у Першій лізі регулярного Чемпіонату України. Ужгородські «Лісоруби» приймали львівських «Левів».

Футбол. Комітет ФФУ відкликав атестат у «Кривбаса». «Говерла» поки що у ПЛ

31 травня, в українському Будинку футболу під керівництвом першого віце-президента Федерації футболу України Сергія Стороженка відбулося засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. На засіданні було розглянуто й питання про відкликання у футбольного клубу «Кривбас» атестату, який дає право участі у сезоні 2013/2014.

Чемпіонат Закарпаття. «Метеор» та «Поляна» познущались над аутсайдерами

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру чемпіонату Закарпаття у вищій лізі.

Самбо. З Криму приїхали з нагородами

З 23 по 27 травня в місті Феодосія відбувся чемпіонат України з самбо серед хлопців та дівчат до 16 років. У ньому взяли участь понад 600 спортсменів у двох вікових категоріях: 1997 – 1998, 1999 – 2000 років народження.

Фехтування. Ужгород втретє прийматиме Чемпіонат України

З 31 травня по 8 червня в ужгородському СК "Юність" пройде Чемпіонат України з фехтування. Змагання є останнім відбірковим етапом з формування збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу. У чемпіонаті візьмуть участь понад півтисячі спортсменів. Вхід вільний

Гандбол. Закарпатські ветерани — чемпіони України

25—26 травня в ужгородському CК «Юність» відбувся третій чемпіонат України серед чоловічих команд ветеранів (гравці старше 35 років).

Чемпіонат Іршавського району. «Доробратово» стало одноосібним лідером

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральній грі туру “Доробратово” на очах у своїх фанів розбило “Греблю” – 5:1. “Загаття” у рідних стінах прогнозовано розгромило “Приборжавське” – 3:0. “Негрово” на виїзді присоромило гранда району “Заріччя” – 2:1. “Ільниця” вдома прогнозовано дотиснула “Дубрівку” – 2:1. У принциповій дуелі минулорічних призерів “Білки” на рідному стадіоні зіграли в бойову нічию з “Сільцем” – 1:1. Мирову із командою “Чорного Потоку”на очах у своїх уболівальників уклав “Осій” – 1:1.

Юнацька першість Іршавщини. Фіаско молоді «Доробратова» на очах у власних фанів

У неділю 26 травня відбулись матчі 3 туру першості Іршавщини з футболу серед юнаків. У центральній грі вихідного дня «Гребля» на виїзді несподівано розгромила «Доробратово» – 5:1. Ще один претендент на нагороди «Заріччя» на рідному стадіоні прогнозовано переграв «Негрово» – 2:0. «Загаття» вдома досить неочікувано не змогло забити у ворота «Приборжавського» – 0:0. «Осій» на рідному трав'яному газоні залишив сухими ворота іншого аутсайдера «Чорного Потоку» – 0:0. «Білки» вдома не змогли дотиснути «Сільце» – 0:0. Цими втратами очок конкурентів скористалась «Ільниця», яка в рідних стінах здолала «Дубрівку» – 1:0.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат