Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

Гандбол. «Карпати» в першому матчі перемагають «Спартак»

Відбувся перший матч 18-го туру жіночої Суперліги. «Карпати» у Києві впевнено обіграли місцевий «Спартак» — 23:35. Наступний матч завтра, початок о 13.15.

Футбол. Зимова першість. Бойова мирова фаворитів на користь конкурентів

Минулої неділі відбулись матчі 4 туру зимової першості Мукачівського району з футболу.

Футбол. "Говерла" перемагає "Карабах"

У другому контрольному матчі в Анталії ужгородська «Говерла» провела спаринг з ФК «Карабах».

Давид Одонкор: Хочу повернутися до Німеччини якнайскоріше

Півзахисник ужгородської «Говерли» Давид Одонкор в інтерв'ю Bild заявив, що хоче повернутися в Німеччину.

Закарпатські параолімпійці візьмуть участь у змаганнях із зимових видів спорту

З 25 січня по 3 лютого 2013 року в Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Яворів Турківського району відбудеться чемпіонат України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

Футбол. "Шахтар" без проблем переміг "Зеніт" (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" перемогою над пітерським "Зенітом" завершив навчально-тренувальний збір в ОАЕ. Поєдинок, який організатори охрестили "Суперкубком чемпіонів", завершився впевненою перемогою команди Мірчі Луческу з рахунком 3:1.

Футболістки з Королева виграли обласний Різдвяний кубок

У вівторок, 22 січня, у смт Королево Виноградівського району відбулося урочисте нагородження дівочої команди з міні-футболу ДЮСШ «Колос». Футболістки вибороли перше місце в обласному Різдвяному кубку.

У 2013 році українське орієнтування відзначить своє 50-річчя

Перші в Україні змагання з цього виду спорту відбулися в Закарпатті.

Футбол. Перший спаринг «Говерла» грає внічию

Вже два дні триває навчально-тренувальний збір ужгородської «Говерли» в Туреччині. Команда 19 січня   в кількості 26 гравців прибула в місто Белек і сьогодні провела свій перший спаринг, в якому перемогла ФК «Мюнхен 1860», який виступає у другій Бундеслізі.

Гандбол. «Карпати» перемагають в обох матчах

Відбулися поєдинки двох турів у жіночій Суперлізі. «Карпати» на своєму майданчику легко розібралися з херсонською «Дніпрянкою». Наступний тур через тиждень. Ужгородський ГК гратиме в гостях у київського «Спартака».

Біатлон, Кубок світу. Олена Підгрушна друга в гонці переслідування

Сьогодні, 19 січня, в італійському Антхольці у рамках шостого етапу Кубка Світу завершилася гонка переслідування у жінок.

Сумо. Ужгородець Євген Прозор став призером великого міжнародного турніру

Турнір у Будапешті, який відкрив сезон у цьому екзотичному виді спорту в новому році, став вдалим для Євгена Прозора. Ужгородець здобув бронзу в абсолюті. Змагання зібрали фактично кращих сумоїстів із усього світу і стали своєрідним етапом підготовки до Чемпіонату світу, що відбудеться навесні.

Зимовий футбол. На снігу та льоду закарпатці грати звикли

Незважаючи на будь-які примхи погоди наші земляки в грудні-січні продовжують грати у футбол. 23 та 30 грудня на Мукачівщині, на білих футбольних полях сіл Іванівці та Ракошино, відбулись матчі перших двох турів зимової районної першості, а минулої неділі — й третього туру.

Гандбол. В Ужгород їде «Дніпрянка»

В п’ятницю, 18-го, та в суботу, 19-го січня, в Ужгород приїжджає херсонська «Дніпрянка», щоб помірятися силами з чемпіоном України.

Гандбол. Вікторія Цибуленко: «Були пропозиції з Європи, але я хотіла грати в Ужгороді»

Матч з румунським «Бая-Маре» був привабливим для закарпатського глядача не тільки можливістю вживу поспостерігати за грою одного з найкращих колективів чемпіонату Румунії, але й нарешті побачити у формі «Карпат» одну з найкращих гандболісток української Суперліги – Вікторії Цибуленко-Бежинець. Ця гандболістка народилася в Ужгороді і спортивну кар’єру починала саме в нашому колективі.

Олександр Шуфрич збирається судитися зі ЗМІ

«Заборгованості у нас перед футболістами немає, і те що писали кілька солідних ЗМІ – неправда. Через таку дезінформацію подаватиму позов до суду, адже такі качки, окрім особистого невдоволення псують імідж нашого клубу. Думаю, що в найближчий час прочитаємо в цих мас-медіа спростування відносно цих публікацій», - зазначив віце-президент.

Трухін: "Таких швидких, як Одонкор, в житті не зустрічав"

Лівий півзахисник ужгородської Говерли значну частину своєї футбольної кар'єри провів у першій лізі. Там він мав статус одного із найкращих гравців і за часів гри в Кримтеплиці, і вже безпосередньо у Говерлі. І ось нарешті доля надала шанс проявити себе в елітному дивізіоні.

На «Авангарді» зловмисники знищили 4 секції цегляної огорожі

З неділі на понеділок вандалами було знищено 4 секції огорожі стадіону «Авангард» зі сторони вулиці Івана Франка.

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапі Кубка світу в Австрії

В австрійському Бад Гаштайні відбулися чергові етапи Кубка світу зі сноуборду в паралельному слаломі.

Футбол. У Закарпатті готуються до зимової першості

Федерація футболу Закарпаття запланувала проведення турніру «Зимова першість Закарпаття 2013 року» серед аматорських команд. За попередньою домовленністю матчі чемпіонату будуть проводитися починаючи з 3 лютого по неділям в містах Ужгород та Хуст.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат