Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 920, 20

В Ужгороді двоє розбійників здійснили напад на помешкання пенсіонерки. Жінка загинула

Днями до поліцейських Ужгорода звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що прийшов відвідати свою тещу і знайшов її в будинку без ознак життя. Заявник помітив, що двері до оселі були відчинені, а обстановка в помешканні одинокої бабусі, порушена.

В Ужгороді четверо чоловіків та жінка пограбували перехожого

24 грудня, близько 5-ї години, на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що четверо чоловіків та жінка погрожували йому фізичною розправою, тому заявник був змушений віддати їм гроші, в сумі 700 гривень. Після цього кривдники сіли до автомобіля ВАЗ і поїхали у бік вулиці Університетської.

В Ужгороді викрили осіб, які підробляли різноманітні документи в тому числі COVID-сертифікати

Співробітники поліції Закарпаття викрили групу осіб, які за кількома адресами в Ужгороді облаштували офіси, де виготовляли доволі широкий перелік підроблених документів. Серед вилученого – заготовки COVID-сертифікатів, службових посвідчень, водійських прав, паспортів та дороговартісне обладнання. Масштаби діяльності злочинної групи вражають.

На Ужгородщині прикордонники виявили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

Правоохоронці виявили кустарні лінії виробництва алкоголю. Спиртне розливали у тару з етикетками відомих брендів, на яку клеїли фальшиві акцизні марки.

На Хустщині син зарізав батька

Вбивство сталося в селі Іза.

Правоохоронці знешкодили банду розбійників з Тячівщини

Тячівські правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які вночі вдерлися в чужий дім, напали на родину, зв'язали їх та відібрали гроші.

Житель Тячівщини отримав 4 роки тюрми за наїзд на пішохода в стані алкогольного сп`яніння

За доводами прокурора Тячівської прокуратури засуджено місцевого жителя до 4 років ув’язнення за порушення правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до одержання потерпілим тяжких тілесних ушкоджень.

За домашнє насильство над батьком і хуліганство в медзакладі перечинця засуджено до 2 років тюрми

За публічного обвинувачення прокурора Перечина місцевого мешканця засуджено до 2 років 1 місяця ув’язнення. Чоловіка обвинувачують у домашньому насильстві, крадіжці грошей та хуліганстві у медичному закладі.

За домашнє насильство жителя Мукачівщини засудили до ув’язнення

За принципової позиції начальника Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури жителя села Лази засуджено до 1 року 8 місяців позбавлення волі за домашнє насильство та нанесення колишній дружині легких тілесних ушкоджень.

В Ужгороді 23-річний молодик вбив та пограбував пенсіонерку

Днями до поліції звернулися родичі 71-річної ужгородки - жінку виявили в її будинку мертвою.

Житель Міжгірщини намагався передати наркотики своєму товаришу, який перебував у СІЗО

4 грудня, до Хустського райуправління поліції прийшов 19-річний житель Міжгір’я. Хлопець хотів передати своєму товаришу, який перебуває у ізоляторі тимчасового тримання за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкодженнь, пакунок.

За три дні на Виноградівщині сталися три ДТП зі смертельними наслідками

У селах Перехрестя та Теково загинули пішоходи, а на трасі між селами Бене та Вилок мікроавтобус влетів у підводу (наслідки на фото).

На Ужгородщині ділки розікрали гроші виділені на будівництво сільських амбулаторій

В одному з сіл Ужгородського району за кошти, виділені у межах програми Кабміну, спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, мали збудувати сучасну амбулаторію.

Правоохоронці знайшли підпалювачів автомобіля в Ужгороді та на Тячівщині

Підпалювачі з Тячівщини не пов'язані з підпалювачем з Ужгорода і діяли окремо.

23-річну ужгородку, про зникнення якої заявили рідні, поліцейські знайшли мертвою на Київщині

30 листопада до поліції із заявою про зникнення 23-річної доньки звернулася жителька Хуста. Жінка розповіла, що її дочка вже понад 10 днів не виходить на зв’язок та залишила без нагляду свою малолітню дитину.

В Ужгороді правоохоронці виявили дві банди циган, які грабували перехожих

Сімох жителів Ужгорода викрила поліція на грабежі та розбої. Оскільки двоє із них малолітні – відповідальність за їхній вчинок понесуть батьки та опікуни, решту неповнолітніх поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

В Ужгороді невідомі спалили автомобілі журналіста Павла Білецького

Це сталося вчора вночі по одній із вулиць на околиці Ужгорода.

У Сваляві водій вантажівки скоїв смертельне ДТП і залишив місце події

1 грудня, об 11:35 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Сваляві. Зі слів заявника, водій вантажівки наїхав на жінку-пішохода та зник у невідомому напрямку.

На Мукачівщині жінка зарізала співмешканця

Вбивство сталося 24 листопада, про що поліцію сповістили медики, які констатували смерть чоловіка в селі Червеньово.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат