Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 980, 20

Колишній голова Чинадіївської сільради вкрав 10 гектарів землі

Колишньому голові селищної ради Мукачівського району повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Експосадовец Ужгородської міськради продав фонтан біля Облмуздрамтеатру

Працівники поліції довели причетність колишнього посадовця до правопорушення, пов’язаного з продажем земельних ділянок в Ужгороді. Фігуранту вже повідомили про підозру в службовій недбалості.

СБУ виявила у прикордонному районі Закарпаття тайник з вибухівкою і протитанковими гранатами

СБУ виявила у Закарпатській області схрон з арсеналом бойових засобів ураження. Зі схованки, серед іншого, вилучено понад 2 кг вибухівки та реактивні протитанкові гранати. Тайник був обладнаний у покинутій будівлі в одному із селищ Берегівського району.

На Закарпатті троє підлітків зґвалтували 14-річну дівчину (ВІДЕО)

Правоохоронці оперативно встановили групу неповнолітніх хлопців, які причетні до зґвалтування 14-річної дівчини.

Студентку з Нігерії депортували після конфлікту з ужгородським таксистом

Працівники міграційної служби Закарпаття перевірили інформацію патрульної поліції про трьох іноземок, які 13 вересня в Ужгороді стали учасницями конфлікту з таксистом. Жінки відмовилися заплатити за проїзд.

На Іршавщині під колесами авто загинув 13-річний велосипедист

13 вересня, близько 22:20, до поліції зателефонував 30-річний мешканець Іршави та повідомив, що він скоїв наїзд на велосипедиста між населеними пунктами Заріччя та Вільхівка.

Судитимуть колишнього керівника «Закарпатської УВП (№9)»

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього начальника установи виконання покарань на Закарпатті за фактами зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб та службовому підробленні, що вчинене групою осіб.

У Тячеві чоловік вдарив ножем співмешканця своєї сестри

12 вересня, до поліції надійшло повідомлення від жительки Тячева про те, що між її братом та співмешканцем виникла сварка, в результаті якої останній отримав ножове поранення.

На кордоні з Румунією прикордонники викрили групу порушників з боєприпасами

Цієї ночі під час патрулювання прикордонний наряд зафіксував рух групи осіб до кордону з Румунією. Невідомі несли на плечах пакунки. Зрозумівши, що їх викрили, порушники вдались до втечі.

На Рахівщині раніше судимий до смерті забив свого товариша палицею

Співробітники поліції Рахова затримали жителя селища Великий Бичків за підозрою у вбивстві товариша.

Правоохоронці Берегова затримали псевдомінера, ним виявився місцевий наркоман

7 вересня, на лінію «102» зателефонував чоловік, який повідомив, що один із будинків у Берегові по вулиці Лева заміновано. Більше інформації заявник не надав та завершив розмову.

В Ужгороді неповнолітній викрав з каси магазину 2 тис. доларів

31 січня до поліції зателефонувала працівниця одного з магазинів та повідомила, що з каси зникли гроші в сумі 2 тисячі доларів.

За вчинення смертельного ДТП мешканку Тячівщини засуджено до 5 років ув`язнення

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в лютому 2018 року у с. Красна.

В Ужгороді раніше судимий зловмисник викрав гроші з каси магазину

22 серпня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з каси магазину в центрі Ужгорода. Заявник повідомив, що до магазину зайшов невідомий чоловік, який попросив продавця дати йому випити води. Поки працівник торгового закладу відволікся, зловмисник скористався моментом та забрав з каси наявну там готівку і втік. Загальна сума викрадених грошей склала близько 18 тисяч гривень.

У ДТП на Хустщині загинув житель села Рокосово

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на відрізку дороги Велика Копаня - Хуст. Внаслідок аварії одна людина загинула, ще семеро учасників аварії отримали ушкодження.

На Мукачівщині водій насмерть збив велосипедистку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 серпня на автодорозі Мукачево-Берегово, на повороті до села Дерцен. У аварії несумісні травми з життям отримала 26-річна мешканка району села Жнятино.

У Мукачеві чоловік поранив ножем неповнолітнього

20 серпня, до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що для надання медичної допомоги до них доставлено 16-річного хлопця, мешканця села Доробратово. Лікарі   діагностували у   підлітка колоту рану плеча.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат