Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1000, 20

Берегівські поліцейські затримали раніше судимих грабіжника та крадія зливних решіток

30 червня берегівські правоохоронці отримали два повідомлення про грабіж та про викрадення великої кількості зливних решіток.

Закарпатські поліцейські розкрили зухвале вбивство 53-річного жителя Сваляви

Працівники поліції затримали зловмисника, який вбив свого товариша та кілька місяців ховав тіло потерпілого. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Мукачівщині чоловік вдарив ножем свого пасинка

Це сталося ввечері 29 червня в селі Лохово.

Жителя Тячева, який табуреткою забив свого знайомого, засуджено до 9 років позбавлення волі

Наприкінці червня 2019 року, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між мешканцем Тячева та обвинуваченим раптово виник конфлікт. Останній завдав чоловіку кілька ударів дерев’яною табуреткою по голові, а коли той упав – продовжив наносити йому тілесні ушкодження.

Двоє ужгородців викрали мобільний телефон і зняли з рахунку постраждалого 110 тис. грн

Поліцейські відділу протидії кіберзлочинам викрили двох жителів Ужгорода, віком 36 та 38 років, які викрали у потерпілого мобільний телефон. Вони здійснили несанкціонований вхід в додаток автоматизованої системи, який був встановлений на смартфоні заявника. Фігуранти злочину перерахували з карткового рахунку потерпілого близько 110 тисяч гривень. Готівку зловмисники облікували у кілька траншів через банкомати міста.

У крадіжці грошей, виділених на боротьбу з COVID-19, підозрюють директора підприємства

Директору приватного підприємства, яке займалося будівельними роботами в Тячівській районній лікарні, повідомлено про підозру у заволодінні майном в особливо великих розмірах та службовому підробленні.

Суцільні матюки: Оприлюднено аудіозапис телефонної розмови між суддею Рахівського суду та слідчим по

В інтернеті поширено аудіозапис телефонної розмови між суддею Рахівського районного суду Марією Марусяк та слідчим поліції Олександром Летою.

Тячівець спалив автомобіль колишньої дружини

Це сталося 26 червня, близько 23 години ночі. До поліції надійшло повідомлення про загорання автомобіля «Mercedes-Benz», який належить місцевій мешканці.

Ужгородець вкрав автомобіль і здав його на металобрухт

Житель   обласного центру незаконного заволодів автомобілем марки «Ford Sierra», утилізував його та привласнив отримані кошти.

Неповнолітнього жителя Іршавщини засуджено до 10 років ув’язнення за зґвалтування

За доводами ювенального прокурора Іршавського відділу Хустської окружної прокуратури Іршавським районним судом постановлено вирок стосовно неповнолітнього закарпатця за фактом зґвалтування малолітньої дитини. Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

Жителя Тячівщини, який довів до самогубства доньку співмешканки, засуджено на 7 років

53-річного жителя села Водиця засуджено до позбавлення волі за доведення неповнолітньої до самогубства та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Чоловіку призначено покарання у виді 7 років 6 місяців ув’язнення.

На Закарпатті озброєний солдат-строковик захопив автомобіль та пограбував обмінний пункт

З погранзастави "Бадалово" Берегівського району втік солдат строкової служби. З собою захопив автомат Калашникова та боєкомплект з патронами.

Міськрада Ужгорода не спішить включати об`єкти культурної спадщини до Держреєстру пам`яток України

Прокуратура звернулася із позовними заявами до суду через виявлену бездіяльність виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Зловмисниця виманила від неповнолітньої майна на понад 60 тисяч гривень, обіцяючи повернути хлопця

До мукачівських правоохоронців звернувся місцевий житель й розповів, що його неповнолітня донька стала жертвою шахрайки. Протягом тривалого часу 17-річна дівчина виносила з будинку гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, планшет, телефони та інше й віддавала незнайомій жінці.

Підприємець та інженер з технагляду заволоділи 1,2 млн грн під час будівництва ЦНАПу на Ужгородщині

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства та інженера з технічного нагляду.

Закарпатських митників викрили у незаконному переміщенні в Україну одягу та взуття

Слідчі ДБР розслідують факти зловживання службовим становищем працівниками Закарпатської митниці. Посадовців підозрюють у незаконному ввезенні в Україну необлікованого одягу та взуття.

На 9 років позбавлення волі засуджено жителя Ужгородщини за розбійний напад на пенсіонерку

22-річного жителя села Концово засуджено за розбійний напад, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Обвинувачений одержав покарання у виді 9 років 3 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

Винних у вбивстві Василя Гоблика засуджено до восьми років позбавлення волі

10 червня Виноградівський райсуд оголосив вирок у резонансній справі зникнення безвісти Василя Гоблика (на фото). Двоє обвинувачених отримали по 8 років позбавлення волі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат