Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1100, 20

Хуліганський напад у Мукачеві: двом підозрюваним обрано запобіжні заходи

Слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду обрано запобіжні заходи двом місцевим жителям, яких підозрюють у хуліганстві. Так, 38-річного підозрюваного, який був судимий раніше, взято під варту без можливості внесення застави. Його спільник – 26-річний мукачівець – перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Завершено розслідування злочину із закупівлі неякісних засобів захисту від COVID-19

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури завершено слідство у справі щодо закупівлі неякісних засобів індивідуального захисту для працівників медичних установ які, задіяні у боротьбі з коронавірусною хворобою. Наслідком стало заволодіння бюджетними коштами у розмірі 29,6 млн грн.

В Ужгороді о 5 ночі нетвереза водійка влетіла в дерево

Жінка, повертаючи із вулиці Грушевського в напрямку вулиці Легоцького здійснила наїзд на бордюр. Після цього, врізавшись в дерево, автомобіль відкинуло на ліву сторону проїзної частини.

Мешканка Воловця зарізала вже другого свого чоловіка

30 березня поліцейські групи реагування патрульної поліції   Воловця на околиці селища зупинили жінку, яка з пакунками поспішала покинути населений пункт. Під час розмови з раніше засудженою поліцейські з’ясували, що жінка, яка була вкрай схвильована, щойно смертельно травмувала свого співмешканця.

На Тячівщині чоловік кинув пляшку з запальною сумішшю у будівлю магазину

30 березня, до поліцейських Тячівщини звернувся мешканець села Угля. Приватний підприємець повідомив, що невідома особа пошкодила зовнішню сторону приміщення, яке йому належить.

Правоохоронці викрили представників фірми-контрактера, які ошукали іноземця

На Закарпатті представників одного з товариств з обмеженою відповідальністю поліцейські викрили на шахрайстві. До поліції про злочин повідомив   іноземець, якого ошукали зловмисники. Потерпілий розповів, що вирішив скористатися платними послугами у сфері освіти, на яких і спеціалізується товариство.

Поліція Тячівщини викрила жінку, яка інсценувала викрадення грошей та документів

29 березня, до поліції звернулася 25-річна жителька села Біловарці Тячівського району. Жінка розповіла, що поблизу ринку на вулиці Незалежності у райцентрі до неї підбіг невідомий чоловік і вихопив сумочку. Заявниця розповідала, що там знаходилася денна виручка підприємства, у якому вона працює, особисті документи та косметика.

Ужгородець завдав ножового поранення своїй співмешканці

29 березня до Ужгородського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 29-річну жінку з проникаючим ножовим пораненням.

Посадовець-комунальник Закарпатської облради підозрюється у зловживанні службовим становищем

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 30-річний посадовець минулого року уклав кілька договорів з товариством з обмеженою відповідальністю щодо постачання   необхідних виробів та обладнання для боротьби з COVID-19 в регіоні.

На Закарпатті виявили повний ангар лікеро-горілчаних виробів

Співробітники ДФС та СБУ провели санкціонований обшук складського приміщення, в ході якого виявили партію фальсифікату різних вітчизняних торгових марок. Фальсифікований алкоголь був з підробними марками акцизного податку.

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди на Тячівщині в якій загинула жінка-пішохід

У селищі Солотвино на Тячівщині водій автомобіля «Audi» допустив наїзд на жінку-пішохода. Від отриманих травм 42-річна потерпіла загинула на місці пригоди. За фактом ДТП слідчі поліції області відкрили кримінальне провадження.

Чиновники Ужгородської дирекції залізничних перевезень вимагали хабарі від транзитників

Служба безпеки України викрила керівників структурних підрозділів Ужгородської дирекції залізничних перевезень на корупції під час транзитного перевезення іноземних товарів. Оборудка завдала державі збитки на понад 5 млн грн.

У Мукачеві двоє братів побили своїх сусідів

24 березня, до поліції надійшло повідомлення про бійку в Мукачеві на вулиці Крилова.

Двоє раніше судимих жителів Хустщини пограбували 81-річну пенсіонерку на Берегівщині

5 березня до поліції зателефонувала пенсіонерка з села Олешник, яка   повідомила, що нещодавно до її помешкання увірвалися двоє чоловіків, зв’язали її та викрали цінні речі.

Завдяки прокуратурі тендер на ремонт дороги на понад 22 млн грн визнано недійсним

Господарським судом Закарпатської області задоволено позовну заяву Хустської окружної прокуратури щодо визнання недійсним договору про закупівлю робіт на ремонт дороги за державні кошти. Йдеться про об’єкт на території колишнього Іршавського, а нині – Хустського району області.

Відбувся суд над контрабандистами-водолазами з Рахівщини

Ми повідомляли, що 22 березня затримали 8 контрабандистів з пакунками сигарет поблизу річки Тиса. Затримання відбулося завдяки спільним зусиллям румунських та українських прикордонників.

На Берегiвщині викрали автомобіль, а на Виноградівщині - мотоцикл

В обох випадках правоохоронці затримали крадіїв.

До України передали злочинця, засудженого у Словаччині

Українця, засудженого до 4 років позбавлення волі, передали українським правоохоронцям колеги зі Словаччини. Процедура відбулася на КПП «Ужгород».

На Рахівщині, через неприязні стосунки чоловік підпалив чуже авто

21 березня вночі до поліції Ясіня надійшло повідомлення про загорання автомобіля «ВАЗ-2108». На місці слідчі встановили, що транспортний засіб підпалили умисно. Вогнем було пошкоджено салон та задню частину автомобіля.

За випалювання сухої трави до відповідальності притягнуто жителів Іршавщини та Міжгірщини

Понад шість тисяч гривень заплатять у державний бюджет два мешканця Закарпаття за спалювання сухої рослинності на відкритих територіях. Обидва випадки пожеж мали місце 21 березня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат