Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1020, 20

Закарпатські поліцейські розкрили зухвалий розбійний напад на подружжя пенсіонерів

Оперативники поліції Закарпаття затримали одного з розбійників, які посеред ночі напали та побили подружжя пенсіонерів.

На Хустщині потяг зіткнувся з вантажівкою, постраждали двоє пасажирів потягу

ДТП сталася 23 липня на залізничному переїзді Рокосово-Копаня. Потяг №13 сполученням Київ-Солотвино зіткнувся з вантажівкою «Volvo».

На Великоберезнянщині місцевий підприємець побив правоохоронця

Ужгородською окружною прокуратурою в рамках досудового розслідування кримінального провадження проведено ряд санкціонованих обшуків на Ужгородщині. У результаті виявлено та вилучено близько 1400 л спиртової продукції та майже 100 пачок сигарет, які ймовірно виготовлені незаконно. Підакцизні товари зберігалися на території місцевого магазину та одного з помешкань у с. Кострина.

Закарпатець пограбував жителя Чернівецької області

Слідчі поліції Тячева встановлюють обставини грабежу у селищі Солотвино Тячівського району. Місцевого жителя, який причетний до злочину, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Ужгородка розповсюджувала дитячу порнографію та займалася шантажем

Співробітники міграційної поліції Закарпаття припинили незаконну діяльність 23-річної ужгородки, яка систематично розповсюджувала дитячу порнографію.

Житель Мукачівщини підозрюється у вбивстві свого товариша

Вночі 13 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у селі Нове Давидково, вони констатували смерть 42-річного місцевого жителя. Лікарі повідомили,   що на тілі померлого вони виявили ножове   поранення в області грудної клітини.

Протягом доби в області сталися дві ДТП зі смертельними наслідками

Співробітники поліції Міжгір’я та Тячева відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє закарпатців загинули, а четверо – отримали тілесні ушкодження.

На ПП Ужгород чоловік підпалив свій автомобіль і хотів утекти, але був затриманий

На пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємєцке» чоловік спалив свою Škoda Octavia. Автомобіль спалахнув на словацькій частині пункту пропуску.

Майор-прикордонник залучав своїх підлеглих до переправки нелегалів і контрабанди сигарет

Майор зі штабу Чопського прикордонного загону був затриманий після спроби втягти у протиправну діяльність нижчого за званням військовослужбовця. Вплинути на колегу «перевертень у погонах» намагався службовим впливом та хабарем у розмірі 500 доларів США і 600 євро. Інспектора намагалися підкупити, щоб він сприяв незаконній діяльності на своїй ділянці відповідальності.

Завершене досудове розслідування, щодо розклеювання листівок із провокативними написами в Берегові

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб за фактом порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належності, вчинене із застосуванням погроз.

На Тячівщині директора комунального підприємства викрито на вимаганні та одержанні хабаря

Посадовець висловив місцевому жителеві вимогу надати 12 тис. грн хабаря за передачу в оренду нежитлового приміщення, яке належить підприємству.

19-річна уродженка Закарпаття обікрала помічника аташе США в Києві

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру дівчині за фактом крадіжки особистих речей помічника аташе США в Україні.

Берегівські поліцейські затримали раніше судимих грабіжника та крадія зливних решіток

30 червня берегівські правоохоронці отримали два повідомлення про грабіж та про викрадення великої кількості зливних решіток.

Закарпатські поліцейські розкрили зухвале вбивство 53-річного жителя Сваляви

Працівники поліції затримали зловмисника, який вбив свого товариша та кілька місяців ховав тіло потерпілого. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Мукачівщині чоловік вдарив ножем свого пасинка

Це сталося ввечері 29 червня в селі Лохово.

Жителя Тячева, який табуреткою забив свого знайомого, засуджено до 9 років позбавлення волі

Наприкінці червня 2019 року, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між мешканцем Тячева та обвинуваченим раптово виник конфлікт. Останній завдав чоловіку кілька ударів дерев’яною табуреткою по голові, а коли той упав – продовжив наносити йому тілесні ушкодження.

Двоє ужгородців викрали мобільний телефон і зняли з рахунку постраждалого 110 тис. грн

Поліцейські відділу протидії кіберзлочинам викрили двох жителів Ужгорода, віком 36 та 38 років, які викрали у потерпілого мобільний телефон. Вони здійснили несанкціонований вхід в додаток автоматизованої системи, який був встановлений на смартфоні заявника. Фігуранти злочину перерахували з карткового рахунку потерпілого близько 110 тисяч гривень. Готівку зловмисники облікували у кілька траншів через банкомати міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат