Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 900, 20

В Ужгороді власник аптеки зі спільниками торгував психотропами по всій Україні

В Ужгороді правоохоронці припинили діяльність групи зловмисників, які налагодили схему продажу заборонених на території України психотропних речовин. Лідера групи затримали, ще двом його спільникам повідомлено про підозру.

Мукачівський підприємець видурив з держбюджету 856 000 грн

Мукачівському підприємцю повідомлено про підозру у підробленні офіційного документа та його використанні, а також шахрайстві в особливо великих розмірах.

В Ужгороді автомобіль повис на дорожній опорі - ДТП своїв нетверезий водій

Це сталося 9 лютого на вулиці Доманинській. Водій ВАЗ-2101 не дотримався ПДР і скоїв наїзд на дорожню опору.

У Мукачеві взято під варту 19-річного місцевого мешканця, який пограбував двох жінок

Співробітники поліції Мукачева затримали зловмисника, який відібрав телефон у неповнолітньої та встановили його причетність до ще одного аналогічного злочину.

В Ужгороді обрано запобіжні заходи підозрюваним у фальсифікації COVID-сертифікатів

За клопотанням, погодженим прокурором Закарпатської обласної прокуратури, лікарці і працівниці салону краси, яких підозрюють у фальсифікації COVID-сертифікатів, обрано запобіжні заходи. За рішенням   суду вони перебуватимуть під домашнім арештом у нічний час. Крім цього, медпрацівницю відсторонено від виконання обов’язків, що безпосередньо пов’язані із ліквідацією епідемії та здійсненню заходів із запобігання поширенню COVID-19.

СБУ затримала двох закарпатців, які в соцмережах закликали до відокремлення Закарпаття від України

СБУ викрила нову мережу ворожих інтернет-агентів, які закликали до захоплення влади в Україні: їхню діяльність координували з РФ.

На Тячівщині поліцейські викрили 19 освітян з підробленими COVID-сертифікатами

2 лютого, працівники поліції Тячева у складі мобільної рейдової групи здійснювали перевірку в освітніх закладах району.

На Тячівщині у ДТП загинула пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 лютого в селі Дулово.

На Закарпатті правоохоронці розслідують факт незаконного перетину гелікоптером кордонів України

31 січня, на території Закарпаття правоохоронці зафіксували незаконний перетин кордону гвинтокрилом. Військовослужбовці прикордонної служби спільно з оперативниками СБУ розпочали пошуки літаючого апарату та встановили його місце перебування.

В Ужгороді троє розбійників пограбували 86-річну пенсіонерку

Пограбування сталося вчора. Затримали 29-річну ужгородку та 31-річного жителя селища Королево. Розшукують третього спільника, мешканця Львівщини.

Історичний клуб "Красне поле" обікрав 36-річний ужгородець

В Ужгороді місцевий мешканець викрав речі з одного з історичних клубів міста та вивіз їх на автомобілі, який також належить організації. Поліцейські оперативно затримали зловмисника і повернули власникам викрадені речі. У справі триває слідство, повідомляє пресслужба поліції.

Прокуратура вимагає знесення незаконно збудованої багатоповерхівки в Ужгороді

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному порядку домагатиметься розгляду судом позову про знесення самовільно збудованої п’ятиповерхової будівлі по одній із вулиць в Ужгороді. Цю подану прокурором позовну заяву суд повернув, мотивуючи це нібито недоведеністю наявності підстав для представництва інтересів держави в суді. Це і стало приводом для внесення нами апеляційної скарги.

У результаті потрійної ДТП на Ужгородщині загинув водій ВАЗ-2104

28 січня, близько 11:36 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік Ужгорода. Зі слів заявника він став учасником аварії з ймовірно смертельним наслідком.

Хабар за безперешкодний проїзд до кордону – на Закарпатті підозрюють поліцейського

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури поліцейському управління патрульної поліції повідомлено про підозру у вимаганні і повторному одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Розбійника з Хустщини засуджено на 8 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури мешканця району засуджено до ув’язнення за розбій із проникненням у житло, вчинений групою осіб – із втягненням до злочину чотирьох неповнолітніх хлопців.

У Виноградові раніше судимий за вбивство, забив до смерті брата своєї дружини

Сьогодні близько 8-ої години ранку на лінію «102» зателефонувала 35-річна жителька Виноградова. Жінка повідомила, що виявила вдома мертвим свого 44-річного рідного брата.

На Рахівщині під час уроку математики вчителька знущалася над учнем

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розслідують факт булінгу у школі в селі Верхнє Водяне.

Прокуратура закінчила слідство стосовно керівника однієї з лікарень Закарпаття

Співробітники поліції Закарпаття завершили досудове розслідування та направили до суду матеріали справи про неналежне використання бюджетних коштів під час придбання обладнання для проведення ПЛР-тестування.

На Тячівщині жінка вбила свекруху

У селі Мала Уголька під час сварки жінка нанесла своїй родичці тілесні ушкодження. Від отриманих травм пенсіонерка померла. Зловмисницю затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

На в`їзді у Перечин сталася ДТП із сімома постраждалими

37-річний ужгородець, керуючи автомобілем «BMW», не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху. Як наслідок – автомобіль зіткнувся із зустрічним транспортним засобом «RANGE Rover».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат