Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 820, 20

У Оноківцях працівник СБУ збив двох пішоходів, одна людина загинула

17 січня автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець Управління СБУ в Закарпатській області, потрапив у ДТП. У результаті події одна жінка загинула, а іншого потерпілого у важкому стані доправлено до лікарні.

Мешканця Тячівщини судять за зґвалтування малолітньої дівчини

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 39-річного мешканця одного з сіл району за кількома фактами зґвалтування малолітньої дівчини (ч. 4   ст. 152, ч. 6 ст. 152, ч. 3 ст. 15 ч. 6 ст. 152 КК України).

В інкасатора із Закарпаття відсудили 260 тис. грн за втрату сумок з грошима

Правоохоронці так і не встановили, що саме сталося із коштами.

Інспектор прикордонної служби організував канал переправлення ухилянтів за кордон

Протиправну схему налагодив інспектор прикордонної служби – начальник одного з підрозділів.

Правоохоронці викрили посадовця БЕБ та депутата на кришуванні нелегального збуту підакцизних товарів

Служба безпеки спільно з прокуратурою ліквідувала корупційну схему у Територіальному управлінні БЕБ у Закарпатській області. До організації оборудки причетний старший детектив Бюро економічної безпеки в регіоні та місцевий депутат.

На Мукачівщині правоохоронці припинили незаконний видобуток корисних копалин у промислових масштабах

Слідчі ГУНП та УСР, затримали двох жителів району у незаконному видобутку андезиту.

Закарпатські митники допомогли незаконно ввезти в Україну електроніки на 100 млн грн

Бюро економічної безпеки України повідомило про підозру громадянину, який за змовою із Закарпатськими митниками незаконно завіз техніку на 100 млн грн.

Румунські прикордонники знайшли в горах мертвого українця

Ще 25 грудня військовослужбовці відділу прикордонної служби “Ділове”, що на Рахівщині, отримали інформацію про те, що в районі гори Піп Іван Мармароський румунські прикордонники затримали двох осіб, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон.

На Закарпатті припинили функціонування масштабного міжрегіонального наркоугруповання

Співробітники поліції Закарпаття провели спецоперацію по ліквідації масштабного наркобізнесу. Як наслідок, з незаконного обігу вилучено наркотиків на 45 мільйонів гривень. Організаторів та основних виконавців цієї справи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Посадовицю медустанови в Ужгороді викрито фальсифікацію документів про інвалідність

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури на організації схеми підроблення медичних довідок для безперешкодного перетину кордону військовозобов’язаними викрито двох осіб – начальницю одного з центрів медико-соціальної експертизи в області та мешканця Ужгорода.

СБУ проводить безпекові заходи на двох об’єктах УПЦ (МП) в Ужгороді

Співробітники Служби безпеки України проводять контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ (МП) у Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Миколаївській, Сумській, Львівській, Житомирській та Херсонській областях.

Переправника ухилянтів з Донеччини суд покарав лише штрафом...

Закарпатська прокуратура просить йому 7 років позбавлення волі.

У Тересві 29-річний чоловік вкрав банкомат з грошима

3 грудня до поліції надійшло повідомлення про викрадення платіжного терміналу, який був розміщений на стіні будівлі у селищі Тересва Тячівського району.

СБУ знайшла російську пропаганду в Мукачівському монастирі московського патріархату

Ми повідомляли, що СБУ проводить безпекові заходи в Мукачівській єпархії УПЦ (МП). У даному монастирі черниці закликали до «пробуждения матушки-Руси».

Поліція Закарпаття припинила незаконну діяльність місцевого хакера

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Закарпатській області під час моніторингу мережі виявили на одному із форумів посилання на завантаження шкідливого контенту. При перевірці виявилося, що за допомогою даного програмного забезпечення зловмисник може отримувати доступ до чужих облікових записів, електронних скриньок та загалом використовувати у шкідливих цілях чужі комп’ютери.

СБУ проводить безпекові заходи в Мукачівській єпархії УПЦ (МП)

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території одного з монастирів Мукачівської єпархії УПЦ (МП) на Закарпатті.

На Рахівщині батько з сином ледве не втопилися у Тисі, незаконно перетинаючи кордон

Екстремальний перетин кордону, за 4 тисячі доларів США, обрали батько із сином з Дніпропетровщини, щоб незаконно покинути територію України.

Житель Тячівщини продавав автомобілі, що були ввезені в Україну під виглядом гумандопомоги

Підозрюваний налагодив схему продажу транспортних засобів, ввезених в Україну на пільгових умовах під виглядом гуманітарної допомоги. У документах зазначалося, що позашляховики мала одержати громадська організація та передати на потреби територіальної оборони Києва. Замість того, щоб доправити автомобілі військовослужбовцям, закарпатець намагався реалізувати їх на одному з автомайданчиків в області. Крім того, розмістив оголошення і на спеціалізованому сайті.

На Закарпатті ліквідували два канали нелегальної міграції

Перший – організувало подружжя місцевих підприємців. Вони пропонували ухилянтам виїхати за кордон «за станом здоров’я». Для цього забезпечували підробленими довідками щодо непридатності до військової служби. Такі «довідки» оформлювали через особисті зв’язки, зокрема серед лікарів. Відео затримання в Мукачеві дивіться нижче.

Начальника митного посту «Тиса» та його заступника затримали за корупцію

Працівники Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримали начальника відділу митного посту «Тиса» Закарпатської митниці та його заступника. Вони систематично брали гроші в автоперевізників за безперешкодний проїзд автобусів через кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат