Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 760, 20

Закарпатські митники зупинили автовоз із легковиками, які завозилися за фальшивими довіреностями

На митному посту «Тиса» закарпатські митники вилучили одразу три легковика, загальною орієнтовною вартістю 1,2 млн грн, через підроблені документи.

В Ужгороді двох чоловіків викрили на спробі переправити військовозобов’язаних до Словаччини за $3000

Двоє ужгородців жителі вирішили нажитися, пропонуючи військовозобов’язаним незаконним шляхом потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску. Від двох «клієнтів» вони мали одержати 3000 доларів США.

Правоохоронці затримали 22-річного закарпатця, який переправляв через кордон ухилянтів

Поліцейські спільно з прикордонниками затримали 22-річного закарпатця, який за 4,5 тисячі Євро з особи переправляв через кордон військозобов‘язаних чоловіків.

Скандал на Закарпатті: Батько-олігарх замовив правоохоронцям власного сина

Прокуратура Закарпаття оголосила про ніби то сенсаційну фінансову аферу в одному із закарпатських банків. Мовляв, афера на 50 млн. грн. Мова йшла не про збитки державі, а про сам банк.

Судитимуть мешканця Мукачівщини, який намагався вбити двох людей

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Мукачівського району за фактом нанесення двом особам легких тілесних ушкоджень та скоєння замаху на умисне вбивство ще двох осіб. Розгляд провадження здійснює Мукачівський міськрайонний суд.

На Закарпатті поліція затримала учасників злочинного угруповання, які обкрадали одиноких пенсіонерів

Співробітники кримінальної поліції Закарпаття викрили групу з 4 осіб, які обкрадали пенсіонерів похилого віку, викрадали в них усі грошові заощадження і цінні речі. Зловмисників, які видавали себе за працівників комунальних служб та обікрали пенсіонерів на суму близько 150 тисяч гривень, затримали. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Житель Виноградова закликав до повалення конституційного ладу із застосуванням зброї

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури жителю Виноградова повідомлено про підозру у розповсюдженні матеріалів із публічними закликами до насильницького захоплення державної влади (ч. 2 ст. 109 КК України).

На ужгородському автовокзалі злодій обікрав водія автобусу і диспетчера

Тривожна кнопка встановлена поліцією охорони, допомогла затримати крадія на автовокзалі в Ужгороді.

На Хустщині нетверезий чоловік відібрав у водія автомобіль, а потім потрапив на ньому в ДТП

7 березня, близько 22:00 до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Skoda Fabia», що належить жителю села Брід Хустського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група поліції та інспектори сектору реагування патрульної поліції Берегівського районного відділу.

На Хустщині місцевого жителя засуджено до ув’язнення через домашнє насильство над дружиною

За доводами Хустської окружної прокуратури мешканця с. Драгово засуджено до 1 року 5 місяців позбавлення волі за вчинення домашнього насильства щодо своєї дружини.

Вимагали неіснуючий борг, били та погрожували вбивством: у Мукачеві поліція затримала двох рекетирів

Правоохоронці затримали двох зловмисників, які вимагали у місцевого жителя неіснуючий борг. Підозрювані погрожували потерпілому та його родині вбивством, до самого чоловіка неодноразово застосовували фізичну силу.

На Берегівщині поліцейські припинили злочинну діяльність озброєного наркоторговця

Співробітники Берегівського райвідділу поліції та СБУ, припинили злочинну діяльність 44-річного місцевого наркоторговця.

Представника московського патріархату з Хустщини підозрюють у розпалюванні релігійної ворожнечі

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури жителю Хустського району повідомлено про підозру у розпалюванні релігійної ворожнечі та ненависті (ч. 1 ст. 161 КК України).

Підприємство депутата облради викачує мінеральну воду санаторію і 90% від прибутку залишає собі

На Закарпатті розгорівся скандал навколо депутата облради Володимира Суботовського.

Житель Тячівщини напав на поліцейських під час вилучення у нього автівки з нелегальною деревиною

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили   автомобіль, навантажений деревиною. Чоловік не надав супровідної   документації та покинув місце події. Суд задовольнив клопотання правоохоронців на арешт вантажівки, проте під час її вилучення водій накинувся на поліцейських із газовим балончиком та наніс їм тілесні ушкодження.   Чоловікові вже повідомлено про підозру.

Родина з Мукачівщини продавала фальсифіковану каву, як продукцію відомого італійського виробника

Підприємець із Мукачівщини спільно зі своєю дружиною та матір’ю займалися розповсюдженням фальсифікованої кавової продукції під виглядом товарів відомого італійського бренду.

Правоохоронці притягнули до відповідальності ужгородця, який жорстоко поводився зі своєю собакою

Днями, під час моніторингу Інтернет-мережі, співробітники поліції обласного центру зафіксували правопорушення, яке стосувалося жорстокого поводження із твариною. Йдеться про відео, опубліковане в одній із соцмереж, на якому видно, як чоловік похилого віку б’є ногами   вівчарку.

Прокуратура в апеляції домоглася визнання недійсним договору на ремонт пл. Шандора Петефі в Ужгороді

Закарпатська обласна прокуратура в апеляції домоглася визнання недійсними результатів переговорної процедури закупівлі та договору про закупівлю додаткових робіт з капітального ремонту покриття площі Ш. Петефі в Ужгороді, загальна вартість яких становить більше 4,8 млн грн.

Закуплені закарпатським лісгоспом для охорони лісу дорожезні позашляховики возять керівництво

Придбані Брустурянським лісомисливським господарством дві Toyota Hilux вартістю понад 3,2 млн грн використовували не для охорони лісу, а для перевезення керівників. Про це стало відомо з аудиторського звіту лісгоспу за останні три роки, яке провело Управління Західного офісу Держаудитслужби у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат