Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 800, 20

Банда із шістьох чоловіків, серед яких раніше судимі, займалися переправленням чоловіків закордон

Закарпатські правоохоронці заблокували функціонування на території області каналу з переправлення за кордон чоловіків призовного віку.

Дії ексочільниці Держгеокадастру призвели до незаконної передачі у власність землі на Драгобраті

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо ексочільниці Управління Держкомзему у Рахівському районі за фактом службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Посадовці водного господарства своєю бездіяльністю завдали збитків у 58 млн. грн

Двоє керівників держустанови у різний час, співпрацювали з фізичною особою-підприємцем. Хустський районний суд вже визнав останнього винним у вчиненні злочину, а саме порушенні встановлених правил використання надр, видобування корисних копалин місцевого значення у великому розмірі.

Начальника екоінспекції області підозрюють у привласненні тони пального

Колишньому начальнику Державної екологічної інспекції в Закарпатській області повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

Cудитимуть закарпатця за продаж гуманітарної допомоги на 17 тисяч доларів

Cудитимуть закарпатця за продаж гуманітарної допомоги на 17 тисяч доларів

На Тячівщині поліція викрила групу зловмисників, які вночі обкрадали торгові центри

До поліції впродовж кількох днів надійшло дві заяви про нічні крадіжки з магазинів в смт. Тересва. В першому випадку з місцевого торгового центру зникла комп’ютерна техніка та велосипед. В іншому – невідомі винесли 20 нових смартфонів, телефони, які місцеві мешканці здали у ремонт, та фотоапарат.

На Рахівщині виявили цілий склад з білоруськими сигаретами, які готували до відправки у ЄС

Минулими вихідними правоохоронці викрили групу закарпатців на протиправному зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Прокуратурі Закарпаття через суд вдалося повернути громаді будівлю колишнього кінотеатру у Сваляві

За позовом Мукачівської окружної прокуратури недобросовісного орендаря зобов’язано повернути громаді будівлю колишнього кінотеатру у Сваляві вартістю понад 18 млн грн.

Судитимуть киянина, який в минулому році напав з ножем на жителя Ясіня

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали зловмисника, який влітку минулого року кишеньковим розкладним ножем наніс тяжкі тілесні ушкодження 20-річному жителю селища Ясіня.

Судитимуть працівника лісоохорони Ясінянського ЛМГ який допустив масову рубку дерев

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури скерувала до суду обвинувальний акт щодо посадовця лісництва держпідприємтсва «Ясінянське ЛМГ» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На Закарпатті директора підприємства підозрюють у незаконному видобутку андезиту на 309 млн. грн

На Закарпатті правоохоронці, припинили масштабний незаконний видобуток корисних копалин, що призвів до багатомільйонних збитків.

У горах поблизу Перечина заблукав чоловік, яких хотів дістатися Словаччини

Чоловік заблукав в районі села Новоселиця і сам зателефонував до поліції, попросивши про допомогу.

СБУ викрила пропагандиста «руского міра», який виправдовував збройну агресію рф проти України

Оперативники спецслужби встановили, що до протиправної діяльності причетний 46-річний мешканець Закарпаття.

На Рахівщині директор комунального підприємства допустив розростання сміттєзвалища до берега Тиси

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завершили досудове розслідування службового злочину, у вчиненні якого обвинувачується директор одного з комунальних підприємств Рахівщини.

Поліція Закарпаття затримала двох організаторів незаконного переправлення ухилянтів до Румунії

Співробітники відділення поліції у місті Виноградів встановили особи двох зловмисників, причетних до незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Закарпатські правоохоронці виявляють осіб, що наживаються на гуманітарній допомозі

У продажі гумдопомоги підозрюють ужгородця. Крім того, поліцейські викрили співучасника злочинного подружжя з Ужгорода (обох викрили і затримали у листопаді), яке ошукувало громадян на продажі військової амуніції. Також судитимуть мешканця Тячівщини, який   продавав автомобілі, які завозилися як гуманітарна допомога для ЗСУ.

Закарпатські прикордонники виявили велику партію контрабандних сигарет у газовій цистерні

Сигарети виявили в пункті пропуску «Дякове» під час огляду вантажівки марки «Мерседес», яка перевозила цистерну для переміщення скрапленого газу.

На Берегівщині двоє осіб намагалися незаконно переправити через кордон 9 ухилянтів

За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури двом особам повідомлено про підозру у незаконному переправленні групи осіб через державний кордон за грошову винагороду (ч. 3 ст. 332 КК України).

На Тячівшині поштарка крала гроші призначені для соцвиплат

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури колишній в.о. начальника відділення поштового зв’язку на Тячівщині повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат