Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 860, 20

Підприємці на Закарпатті привласнили понад півмільйона гривень, виділених на облаштування території

Закарпатська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох підприємців, які групою осіб вчинили зловживання службовим становищем, заволоділи чужим майном у особливо великих розмірах та здійснили службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Ввезення незадекларованої техніки на 87 млн грн - підозрюють митників

Викрито незаконне ввезення в Україну партії дороговартісної техніки та розпочато досудове розслідування за фактами ухилення від сплати податків і зборів, а також підроблення документів. Водночас розслідується можливе зловживання службовим становищем працівниками Закарпатської митниці, що спричинило тяжкі наслідки.

У Воловці судитимуть двох місцевих розбійників

Воловецький відділ Мукачівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо двох місцевих жителів за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, і залишення потерпілого у небезпеці.

Закарпатку, яка в Одесі публічно займалася коханням з білорусом, засудили на рік умовно

Суд виніс вирок парі, яка в Одесі публічно займалася сексом на прозорому балконі тераси бару.

В Ужгороді групу осіб підозрюють у незаконному позбавленні волі людей

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури трьом чоловікам у складі організованої групи повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі осіб (ч. 3 ст. 146 КК України).

Затримано підозрюваного у пограбуванні підприємця з Мукачева, яке сталося 22 червня

пограбування сталося по вулиці Івана Парканія, невідомий чоловік силою відібрав від потерпілого сумку з 11 650 Євро та 1000 доларів. Окрім цього у сумці знаходилися і ювелірні вироби.

51-річного іноземці підозрюють у розбещенні 14-річної дівчини

Слідчі Головного управління поліції в Закарпатській області у співпраці з кіберполіцейськими викрили 51-річного іноземця на розбещенні неповнолітньої дівчини.

На Міжгірщині місцевого депутата та колишнього голову села підозрюють у незаконному заволодінні земл

Прокуратура повідомила про підозру колишньому сільському голові одного з населених пунктів Міжгірщини та діючому депутату сільської ради у зловживанні службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки. Ексочільника сільради також підозрюють у службовому підробленні.

У Мукачеві затримали агента російських спецслужб

Ним виявися громадянин рф, який прибув у регіон для збору суспільно-політичної інформації.

Жителька Чопа переправляла чоловіків призовного віку через кордон

38-річна фігурантка справи оцінювала свої послуги у 12 000 $ за особу. За ці гроші вона обіцяла втікачам сфальсифіковані документи, що забезпечать безперешкодний перетин держкордону.

Працівників сервісного центру МВС в Ужгороді викрито на організації корупційної схеми

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури службову особу регіонального сервісного центру МВС в області та його спільника – колишнього правоохоронця – викрито на одержанні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб.

Судитимуть групу осіб, які завдали державі збитків у понад 2 млн. грн на розмитненні автомобілів

Серед обвинувачених – восьмеро працівників митних постів «Хуст» та керівники двох фірм.

СБУ встановила організатора каналу незаконного переправлення через держкордон осіб призовного віку

Співробітники Служби безпеки України встановили особу, яка організувала канал незаконного переправлення через державний кордон потенційних «призовників».

Затримали злочинця, що понад три роки переховувався після того, як скоїв убивство на АЗС у Мукачеві

8 червня оперативники поліції Закарпатської області затримали 24-річного зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за скоєння особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та жорстокого вбивства 20-річного мукачівця.

На Закарпатті правоохоронці викрили інтернет-агітаторів, які публічно виправдовували дії рф та закли

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито осіб, які публічно поширювали на території краю ворожу пропаганду та закликали до зміни влади.

Ужгородський неадекват напав з кулаками на жінку та порізав чоловіка

Мешканцю обласного центру обрано запобіжний захід за підозрою у хуліганстві. Чоловіка взято під варту без права внесення застави.

Галині Ярцевій оголосили підозру в розкрадання гуманітарної допомоги

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури голові громадської організації повідомлено про підозру у продажі товарів гуманітарної допомоги та незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку під час воєнного стану, повідомляє пресслужба прокуратури.

10 000 доларів США за вивезення готівки: поліція затримала службовця Закарпатської митниці

28 травня державного інспектора одного з пунктів пропуску Закарпатської митниці затримали, коли він   одержав 10 000 доларів США за безперешкодне перевезення через державний кордон України готівки в іноземній валюті без документального підтвердження її походження.

В офісі «Руху підтримки закарпатських військових» провели обшуки

25—26 травня у офісі «Руху підтримки закарпатських військових» правоохоронці провели обшуки. За словами волонтерки Руху Галини Ярцевої, вилучили коробки з допомогою через підозру в торгівлі гуманітарним вантажем. З цими звинуваченнями вона не погоджується.

Підприємець обікрав державу на 1 млн грн під час будівництва амбулаторії на Перечинщині

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури директору товариства повідомлено про підозру у заволодінні майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат