На Іршавщині обікрали шкільну їдальню, на Берегівщині вкрали металеві деталі залізничного полотна

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.03.2018 15:11 КРИМІНАЛ

Загалом співробітники поліції Закарпаття затримали причетних до семи крадіжок на територіях Іршавського, Берегівського, Виноградівського районів та Ужгорода.

Директор школи одного із сіл Іршавщини повідомив у поліцію про крадіжку грошей та продуктів зі шкільної їдальні. У той же день жінка повідомила про крадіжку сумки та золотої каблучки з її будинку. Як виявилося до обох злочинів причетний 20-річний односельця потерпілих. Чоловік вже мав судимість за майновий злочин.

Причетність одного чоловіка також одразу до двох крадіжок довели і спеціалісти Ужгородського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що 20-річний житель Виноградова проник у два кафетерії в Ужгорода та викрав гроші з каси - 31 тисячу гривень та 1,5 тисячі гривень.

У Виноградові обікрали магазин парфумів. Магазин обікрали двоє неповнолітніх – 16-річні місцеві мешканці. Хлопці у всьому зізналися, викрадені парфуми в них вилучено.

На Берегівщині правоохоронці викрили трьох викрадачів логістичних сполучень. 23-річного мешканця села Кучава спіймали після крадіжки залізничних металевих прокладок в селі Великі Береги. Інший чоловік біля траси скрутив частини металу, про що повідомив місцевий житель, який виявився випадковим свідком крадіжки. Обох правопорушників затримано.

В тому ж селі Великі Береги двоє жінок 25-ти та 53-х років викрали шматок телефонного кабелю.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : УжгородвиноградівкучаваВеликі Береги

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат