Поліцейські затримали двох п'яних водіїв, один з них збив велосипедиста

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 10.03.2018 12:14 КРИМІНАЛ

 

Працівники поліції Берегівського району розпочали кримінальне провадження за фактом ДТП, за якої травмувався велосипедист. Пригода сталася учора в Мужієві Берегівського району.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 49-річний водій автомобіля «ВАЗ 2103», житель вказаного села скоїв наїзд на односельця, котрий рухався на велосипеді в попутному напрямку. 49-річного потерпілого, у важкому стані, доставили до реанімаційного відділення місцевої районної лікарні. Водій транспортного засобу виявився у стані сильного алкогольного сп’яніння, його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили в крові 3,4 проміле алкоголю. Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик берегівської поліції.

На Іршавщині поліція також затримала п'яного водія. Між селами Довге та Бронька патрульні зупинили авто «ВАЗ 2109». Водій порушував правила безпеки дорожнього руху, так як їхав із вимкненими фарами і небезпечно маневрував. На мешканця села Довге поліцейські склали відповідні адмінпротоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : мужієводовге

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат