Зупинку на вулиці Митній в Ужгороді обікрали правоохоронці

18.11.2018 22:46 КРИМІНАЛ



Ми оприлюднювали відео, на якому чоловік та жінка крадуть із зупинки будматеріали.

Виявилося, що обидва працюють в правоохоронних органах. Жінка - слідчий у поліції, а чоловік - митник.

Про це повідомив Віталій Глагола.

"Вже усі бачили відео, як крадуть будматеріали із нової зупинки на Митній! На відео засвітилось і авто із номером. Знаючи номер і марку - закинули в інтернет-бот номер авто і дізнались власника - це жінка Мельник Марина Іванівна.

Не треба бути Еркулем Пуаро, щоб вбити в Google прізвище і натрапити на декларацію подану до НАЗК повної тезки власниці авто - і вуаля, найдено декларацію із такими самими даними. І тут вуаля номер два - у неї в декларації внесено авто саме такої моделі, як на відео із крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчий в установі Ужгородське районне відділення поліції Ужгородського відділу поліції Головного Управління НП в Закарпатській області, тобто в ПОЛІЦІЇ. От декларація з цим авто: https://declarations.com.ua/declaration/nacp_8115547f-8b58-4375-bc9a-64ff55df6b0b?fbclid=IwAR1u7rFL8vLCcykSprmDn2QqJcJE5uR_aeruD7wnQYAygXgCeEsD8nJvh6U

Але ж ми не будемо її звинувачувати, бо видно по відео, що матеріали в багажник вантажить чоловік. Благо, в декларації вказане і його ім'я. Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знадимо чоловіка на ім'я Мельник Микола Васильович у якого в декларації вказана вказано право керування на автом марки Фольцваген Пасат 2007 року, який є у властості його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно його декларації? От вам і вуаля 5 - старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС. От посилання на його декрацію: https://declarations.com.ua/declaration/nacp_75104961-2d65-4238-b72a-59c787d917dd?fbclid=IwAR3_SvkMCDlP24BXV1vIat-sT4qgxg3XSxncq-wlxKr3k39DytKmWya5aIM.

Я навіть не хочу це коментувати... Гарна пара - слідча поліції і митник".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат