Мер Ужгорода проходить по справі розкрадання понад 6,5 млн. грн. +

29.08.2018 16:17 КРИМІНАЛ

Як повідомив юрист Олександр Пересоляк, меру Ужгорода Богдану Андріїву вручили підозру про розкрадання понад 6 млн. грн.

Про це Пересоляк повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук".

Зі слів Пересоляка, підозру Андріїву вручили через адвоката, бо сам мер в прокуратуру не прийшов.

Юрист також повідомив, що в прокуратуру мав намір зайти рідний брат Богдана Андріїва, депутат обласної ради Андрій Андріїв, однак коли побачив, що його знімають на відео, то повернувся назад.

Справа, по якій проходить мер Ужгорода, стосується комплексу "Совине гніздо".

По цій справі у заволодінні 6,55 млн. грн. обвинувачується засновник ТОВ «БК «Трансбуд» Володимир Марценюк, фірма якого   виконувала реконструкцію "Совиного гнізда". Прокуратура вважає, що Марценюк перераховував із фірми "Трансбут" кошти на фірми, де він є засновником сам, а також на свою дружину та сестру дружини, які були підприємцями. Згодом понад 3 млн. грн. ними було переведено у готівку.

Також, прокуратурою обвинувачується Яремко Мирон Євгенійович - інженер технагляду, який, по версії прокуратури, діяв у змові з виконавцем реконструкції і забезпечив завищення її вартості.

Яким чином у цій справі фігурує мер Ужгорода, Пересоляк не повідомляє, але обіцяє надати інформацію згодом.

++++

Інформацію щодо підозри меру Андріїву опублікували також ряд загальноукраїнських ЗМІ, зокрема economistua.com, glavnoe.ua, focus.ua, nv.ua, ua1.com.ua, inshe.tv, tsn.ua

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат