Поліція розкрила за добу п’ять крадіжок, серед повернутих власникам речей – велосипеди, телевізор і

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 28.06.2018 12:48 КРИМІНАЛ

Жителька Ужгорода, яка повідомила про те, що вночі невідома особа викрала з її гаража велосипед вартістю 8500 гривень. Крадіэм виявився 32-річний раніше судимий за крадіжки ужгородець.

На крадіжці велосипеда попався і 31-річний ужгородець, який теж раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Крадія викрили дільничні офіцери поліції Ужгорода.

У поліцію міста Хуст звернувся з заявою житель села Широке Хустського району. Під час перебування в одному з кафе міста Хуст невідома особа викрала від нього гаманець з грошима в сумі 1700 гривень. У крадіжці грошей працівники кримінальної поліції обгрунтовано підозрюють 18-річного хустянина.

У селі Великі Береги на Берегівщині від чоловіка викрали корову. Працівники кримінальної поліції Берегівського відділу встановили, що даний злочин скоїв 36-річний односелець потерпілого. Крадену корову поліція вилучила й повернула власнику.

А 35-річного жителя села Бедевля Тячівського району, раніше судимого за крадіжки затримали за підозрою у викраденні плазмового телевізора з оселі жителя селища Тересва Тячівського району. Фігуранта справи правоохоронці перевіряють на можливу причетність до скоєння інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат