Турист з Вінниці обікрав будинок у Квасах, в якому знімав кімнату

За інф. Відділу комунікації поліції Закарпатської області 16.05.2018 13:31 КРИМІНАЛ

Мешканець села Кваси, що на Рахівщині, поскаржився на постояльця. Від'їжджаючи, він прихопив з собою кілька сувенірів та речей домашнього вжитку, а також 3000 гривень.

Поліцейські швидко зреагували на повідомлення і встигли затримати крадія на залізничній станції у потязі «Рахів - Київ». 52-річний мешканець Вінниці винаймав кімнату у потерпілих, а в день від`їзду викрав 3 тис. грн., посуд, інші цінні речі і втік. Крадене правоохоронці вилучили, за фактом крадіжки розпочали розслідування.

Загалом за минулу добу поліцейські області викрили п'ятьох крадіїв.

Представники Львівської залізниці звернулися до Мукачівського відділу поліції про крадіжки кабелю. З приватного підприємства викрали близько 400 метрів підземного телефонного кабелю та магістрального телефонного кабелю. Сума збитку склала понад 16 тисяч гривень. В ході розслідування встановлено причетність 42-річного мешканця райцентру. Вночі мешканець Мукачева викопував кабель, а наступного дня перепродував.

З одного з ужгородських хостелів постоялець вкрав у адміністратора мобільний телефон. Крадієм виявися 25-річний мешканець села Оноківці. Телефон повернено власнику. Злочинець уже мав судимості за скоєння майнових злочинів.

Дві крадіжки чужого майна розслідують поліцейські Мукачівського відділення поліції.

Двоє неповнолітніх мешканців села Барбово проникли до чужої новобудови і викрали близько 300 кг кукурудзи. Крадене 16-річні підлітки перепродали.

Поліцейські розкрили ще одну крадіжку саджанців з приватної території у селі Чомонин, Мукачівського району. З приватної території – колишнього корівника у Чомонині – невідомі викрали 300 саджанців плодових дерев, кран-балку та підземний кабель. Крадієм виявися 49-річний мешканець сусіднього села – Баркасово.

За інф. Відділу комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : крадіжки в закарпатті 15 травня 2018

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат