На Рахівщині чоловік та жінка розраховувалися фальшивими грошима

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 14.05.2018 15:58 КРИМІНАЛ

У селі Луг Рахівського району у власника сувенірної крамниці купили картину, розрахувавшись фальшивими купюрами. Покупців — чоловіка та жінку, поліцейські затримали на посту «Лазещина». Вилучені гроші відправили на експертизу.


Повідомлення про цей факт поліцейські отримали від потерпілого — 67-річного жителя села Луг. Чоловік розповів, що є власником сувенірної крамниці. О 13:30 до нього зайшли чоловік та жінка і купили картину. Вартість покупки складала 500 гривень. Покупці розрахувалися 100-доларовою купюрою. Решту продавець видав гривнями.

Через кілька хвилин чоловік помітив, що купюра підроблена і викликав поліцейських. Правоохоронцям вдалося наздогнати автомобіль, яким пресувалися покупці, коли вони під’їхали до села Лазещина. Під час поверхневого огляду автомобіля полісмени виявили вказану потерпілим картину.

Наразі 40-річний мукачівець і 41-річна жителька Львівщини надають показові свідчення. За їх словами, купюри іноземної валюти вони купили в мукачівських підприємців.

Поліцейські перевіряють інші надані чоловіком та жінкою купюри. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : фальшиві доллари великий луг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат