В Ужгороді з магазину вкрали 5 сокир

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 25.04.2018 16:23 КРИМІНАЛ

За минулу добу поліцейські Ужгорода, Сваляви, Тячева, Перечинщини та Міжгірщини встановили сімох підозрюваних у скоєнні крадіжок телефонів, телевізора, електротехніки, грошей та господарських товарів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.


Ужгородські поліцейські розкрили крадіжку з магазину по вулиці Фучика. Підозрюваного затримали впродовж години після скоєння злочину. З магазину викрали 5 сокир. Крадієм виявився 32-річний місцевий мешканець.

Вчора ужгородським поліцейським вдалося швидко розкрити і крадіжку мобільного телефону в місцевої жительки. Затриманий 33-річний чоловік повернув мобільний.

Ще один викрадений телефон правоохоронці повернули жительці Порошково (Перечинський район). 19-річний односелець потерпілої проник до будинку потерпілої і викрав телефон.

Поліцейські Сваляви затримали 35-річного викрадача телевізора. потерпіла 27-річна жінка.

У Міжгір’ї в приміщенні магазину в 27-річної мешканки села Колочава вкрали гаманець, дві банківські картки та телефон. Крадійкою виявилася 53-річна жительку Міжгір’я

В Тячеві з будинку, в якому господиня не проживала два тижні, викрали праску, водяний насос, електроінструменти та інші прилади. Крадіями виявилися 43- та 52-річний мешканці Тячева та села Новобарово Тячівського району.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат