Працівники поліції Закарпаття виявили двох п’яних водіїв: один скоїв ДТП, інший - хуліганив

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.04.2018 23:48 КРИМІНАЛ

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському й Берегівському районах.

В Іршавське відділення поліції опівночі надійшло повідомлення про бійку в барі в селі Довге Іршавського району.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то очевидці розповіли, що особи, котрі затіяли бійку в сільському кафе, перебували в стані алкогольного сп’яніння й поїхали на сірому мікроавтобусі марки «Меrсеdеs Sрrіntеr».

Невдовзі правоохоронці побачили в селі й зупинили вказаний автомобіль, в якому перебувало двоє молодих чоловіків. Водій, житель Довгого, керував у стані алкогольного сп’яніння й відмовився проходити медосвідування. Він також не захотів пред’явити водійське посвідчення.

Правопорушника доставили спершу у відділення поліції, де задокументували факт хуліганства. Далі його доправили на медосвідування до лікарні, де виявили 0,6 проміле алкоголю.

Окрім хуліганства, молодий чоловік понесе ще й адміністративну відповідальність за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Другий п’яний водій попався поліцейським у селі Нижні Ремети Берегівського району. Там місцевий житель, керуючи квадроциклом марки «Каwаsаkі», врізався в електричний стовп. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, а «швидка» забрала потерпілого до лікарні. Там у нього виявили 2,2 проміле алкоголю.

Також правоохоронці з’ясували, що даного водія торік суд уже позбавив права керування. Тож тепер на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат