За минулу добу в області обікрали склад, викрали квадроцикл, гроші з банківської карти та гаманець

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.04.2018 20:58 КРИМІНАЛ

Усі ці злочини були розкриті, винуватців встановлено.

В Ужгороді чоловік викрав квадроцикл. Власник транспортного засобу, 48-річний ужгородець, залишив квадроцикл «Polaris» біля свого будинку. Затриманий, 32-річний мукачівець, перевозив квадроцикл у мікроавтобусі «Volkswagen». У злочинця знайшли поліетиленовий пакет з 1 грамом білого порошку. Автомобіль та квадроцикл поміщено на спецмайданчик.

У Хусті обікрали склад будівельного магазину. Виявилося, що злочин скоїли двоє працівників того ж товариства, жителі Хуста, віком 33 та 34 років. Обидва працюють вантажниками. Крадіїв на місці злочину помітив завідувач підприємством та викликав правоохоронців. Напередодні чоловіки віднесли до огорожі території 39 металеві арматури та 4 труби, а вночі повернулись і викрали їх.

Від 40-річного мешканця Ужгорода вкрали велосипед, який він залишив на велопарковці по вулиці Бородіна. Дільничні офіцери поліції визначили коло осіб, які могли бути причетні до вчиненого та почали пошуки підозрюваного. В результаті, поліцейські розшукали підозрюваного, ним виявися 58-річний місцевий мешканець.

Також в Ужгороді поліцейські розкрили крадіжку грошей з банківської картки 37-річного місцевого мешканця. Під час застілля 32-річний підозрюваний у злочині дізнався код до пластикової картки товариша. А за кілька годин викрав з його рахунку 4900 гривень.

З кишені куртки 45-річного мукачівця викрали гаманець, у ньому були гроші та банківські картки. Це сталося під час відпочинку у кав’ярні по вулиці Підіпригори. За кілька днів крадій вже встиг розрахуватись карткою у продуктовому магазині, знявши з чужого рахунку близько 1800 грн. Крадієм виявився 19-річний мукачівець, який вже мав судимості.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат