Син з матір'ю вбили батька і кинули його в колодязь

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 27.12.2017 22:55 КРИМІНАЛ

Учора ввечері працівники групи реагування патрульної поліції в селі Лазещина Рахівського району зупинили нетверезого водія автомобіля марки «Нива». Ним виявився пенсіонер з сусіднього села Івано-Франківської області. Драгер засвідчив у літнього чоловіка 1,33 проміле алкоголю. Поліція склала на правопорушника відповідний адмінпротокол і вилучила від нього водійське посвідчення.


Півтора місяця тому зник 43-річний житель міста Хуст. Про зникнення сина в поліцію повідомив його батько. Зниклого чоловіка оголосили в розшук.

Правоохоронці встановили, що розшукуваний проживав у спільному будинку з дружиною, з якою вони були в процесі розлучення, та з трьома дітьми.

Підозру правоохоронців викликав той факт, що після зникнення чоловіка та оголошення його в розшук кудись поділися його 40-річна екс-дружина та старший, 17-річний син. А на подвір’ї господиня поспіхом засипала та забетонувала старий колодязь. Коли правоохоронці розкопали його, то виявили на глибині близько 4 метрів тіло розшукуваного чоловіка.

За даним фактом Хустська поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Тіло направлено на експертизу.

Також триває розшук зниклої екс-дружини потерпілого та його 17-річного сина, які підозрюються в скоєнні навмисного вбивства хустянина.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат