Прем’єр-міністр Угорщини засудив дії вандалів, які осквернили пам’ятник жертвам Голокосту в Ужгороді

admin 30.11.2016 09:59 КРИМІНАЛ

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан та голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль засудили дії вандалів, які осквернили пам’ятник жертвам Голокосту в Ужгороді

Офіційний сайт Уряду Угорщини оприлюднив офіційну заяву щодо акту наруги над пам’ятником жертв Голокосту в Ужгороді.

У канцелярії угорського прем’єра обурені діями невідомих осіб, які пошкодили монумент жертвам однієї з найжахливіших трагедій Другої Світової війни.

Представники угорської влади зазначили, що з великою шаною та повагою потрібно ставитись до усіх людей, які загинули внаслідок Голодомору, Голокосту, світових воєн, а також у таборах ГУЛАГу.

Нагадаємо, що пам’ятник жертвам Голокосту біля приміщення колишньої синагоги, а нині обласної філармонії, був створений за підтримки Уряду Угорщини.

PMG.ua
++++++++++++++++++++++

Москаль: «Дикуни, що облили фарбою пам’ятник голокосту, закривають Україні шлях до цивілізованої Європи»

Геннадій Москаль доручив правоохоронцям докласти максимум зусиль для встановлення осіб, котрі облили фарбою пам’ятний знак жертвам голокосту в Ужгороді.

– Особи, що це зробили, – звичайні дикуни, які намагаються прикрити патріотичними гаслами ксенофобію, – заявляє Г.Москаль. – Вони навіть не здатні збагнути, що своїми діями закривають Україні шлях до цивілізованої Європи і як сліпі кошенята є несвідомими союзниками Путіна.

Акція вандалізму викликала обурення у всіх нормальних людей, її ініціатори й виконавці не мають жодної підтримки на Закарпатті, а є політичними маргіналами і боягузами, котрі ховають обличчя за балаклавами, щоб уникнути відповідальності.

http://dzerkalo-zakarpattya.com/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат