В Ужгороді міліціонери ДСО затримали «домушника-верхолаза»

admin 09.02.2014 14:51 КРИМІНАЛ

Наряд міліції Державної служби охорони по «гарячих слідах» затримав раніше судимого квартирного злодія, який обікрав квартиру на третьому поверсі, спустившись туди з даху будинку.


Про те, що невідомий спускається газовою трубою з третього поверху, до міліції телефоном повідомив чоловік з сусідньої квартири. Черговий Ужгородського міськвідділу міліції повідомив про виклик наряди міліції, які патрулювали місто. Першим на місце події прибув наряд ДСО, який, отримавши інформацію про прикмети та напрямок руху підозрюваного, негайно вирушив на його пошук. Далеко злодію втекти не вдалося. На одній з сусідніх вулиць міліціонери помітили підозрілого молодика, який підпадав під орієнтування. Під час поверхового огляду у нього були виявлені вкрадені з квартири речі.

Згодом 24-річний крадій, житель Ужгорода, зізнався, що його увагу привернуло відчинене вікно квартири. Воно і спокусило його до скоєння злочину. В квартиру він спустився з даху. Коли ж почув, що власники квартири повертаються, вирішив втекти знову ж таки через вікно, але вже вниз.

Наразі відомо, що затриманий молодик неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Наразі речові докази вилучено та повернуто законному власнику. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), передбачена відповідальність - ув’язнення терміном до шести років.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

http://dso.gov.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат