27-річну ужгородку засудили за зберігання наркотика

admin 29.10.2013 16:23 КРИМІНАЛ

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів ужгородку засуджено до одного року позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік

Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні щодо 27-річної ужгородки, яка придбала та зберігала особливо небезпечний наркотик – канабіс. У ході досудового розслідування встановлено, що у березні, підсудна, знаходячись неподалік залізнодорожніх колій по вул. Лавріщева, знайшла паперовий згорток, в котрому містилась суха, подрібнена речовина, зовні схожа на канабіс «марихуану». Знахідку ужгородка залишила собі для власного вживання. Однак невдовзі працівники ВБНОН УМВС України в Закарпатській області зупинили обвинувачену, яка палила цигарку у громадському місці. Вона добровільно віддала правоохоронцям згорток з наркотичною речовиною. Відповідно до експертного висновку цією речовиною виявився особливо небезпечний наркотик, обіг якого заборонено – канабіс.
За таких обставин, 27-річну ужгородку обвинувачено у скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України – незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Підсудна щиро покаялася у скоєному, що стало пом’якшуючою обставиною покарання.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат