ДАІшник стріляв, аби вгамувати кривдника у Закарпатті

admin 03.01.2013 08:11 КРИМІНАЛ

У ніч з 1 на 2 січня працівник ДАІ у званні ст. лейтенанта міліції ніс службу в Перечині.
Серед ночі правоохоронець став свідком автопригоди біля тамтешнього ресторану. Автомобіль «Мерседес» зіткнувся з автомобілем «Деу», пошкодивши йому задні дверцята та крило.


Невдовзі офіцер виявив на автостоянці біля іншого перечинського ресторану підозрілий автомобіль «Мерседес» з характерними після ДТП ушкодженнями. Біля іномарки знаходилося п′ятеро молодиків, які на вимогу міліціонера відмовилися назвати власника машини. Більше того, один із зухвальців несподівано сів за кермо службового автомобіля працівника ДАІ «Фольксваген Пассат» і спробував втекти. Коли ж міліціонер наказав зухвальцю вийти з машини, той вийшов і вдарив стража порядку головою в обличчя! Міліціонер дістав пістолет і здійснив попереджувальний постріл вгору, проте хуліган далі не вгамовувався, а ще раз ударив «даішника» головою в обличчя! Лише після другого пострілу вгору компанія розбіглася, а самого хулігана вдалося затримати. На все це вчасно підоспіла й слідчо-оперативна група, яку викликав на місце пригоди інспектор ДАІ.
Нічним «буяном» і кривдником міліціонера виявився 38-річний приватний підприємець з Ужгорода, якого затримано, а його автомобіль «Мерседес» поміщено на штрафмайданчик. Наразі дана подія кваліфікується як опір працівнику міліції. Обставини нічного інциденту в Перечині повинно з′ясувати слідство.

admin


За матеріалами УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДАІЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат