Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4280, 20

Мукачівські прикордонники виявили 16 ящиків сигарет біля річки

Прикордонники Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів у двох випадках виявили поблизу Державного кордону партії контрабандних сигарет.

Скільки втратили закарпатці через контрабандні цигарки

Попри те, що Чопська митниця постійно закликає громадян та перевізників дотримуватися митних правил при перетині кордону, знаходяться «кмітливці», які свідомо ігнорують вітчизняне законодавство. Приміром, український водій намагався розмитнити вантажний автомобіль марки «Мерседес-Спрінтер 416 СDI” у двічі дешевше за його справжню ціну. В іншому випадку, також наш співвітчизник позбувся на кордоні свого «RENAULT TRAFIC» ціною майже 100 тисяч гривень через приховані у тайниках 800 пачок сигарет…

За пред’явлення недостовірних документів водій залишився без вантажу вартістю 2 млн. грн.

Чопські митники задокументували порушення митного законодавства з незаконного переміщення вантажу, вартістю майже 2 мільйони гривень.

Чопські митники зашкодили переправленню нелегального «Фольксвагена мультивена»

Такого собі «двійника-мультивена» з перебитими номерними позначеннями на кузові намагався незаконно транспортувати білорус через територію України на Батьківщину. Але чопські митники дали «червоне світло»   затіяій іноземцем автомобільної афери.

Громадянин Словаччини хотів вивезти з України ікону Святого Архістратига Міхаїла

Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

Жителю Туреччини загрожує від 7 до 9 років ув’язнення за переправлення нелегалів

8 серпня ц.р. слідчі Управління СБУ в Закарпатській області скерували до суду кримінальну справу, порушену стосовно громадянина Туреччини, який намагався переправити чотирьох нелегальних мігрантів через українсько-словацький державний кордон.

На Закарпатті через цигарку згорів 29-річний чоловік

Вранці 11-го серпня на вул. Кутузова, що у м. Берегово, виникла пожежа в літній кухні місцевої пенсіонерки. Як наслідок, вогонь пошкодив будівлю та забрав життя 29-річного онука власниці.

Міліціонер готував теракт?

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, 6 серпня було проведено санкціонований обшук у кримінальній справі, порушеній 25 травня цього року за фактом вчиненого замаху на терористичний акт (ч. 1 ст. 258 ККУ) за місцем проживання працівника УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції.

Порушена справа за фактом побиття міліціонера в Ужгороді

9 серпня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом посягання на життя працівника УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків (ст.348 КК України).

Михаил Темнов: Спрут по-украински, или тайны украинско-словацкого "метро"

История человечества содержит множество примеров рытья тоннелей между соседними странами. В одних случаях – граница США с Мексикой, как незаконная миграция мексиканцев в США в поисках работы и лучших условий жизни. Тоннель под берлинской стеной – действия ЦРУ по снятию информации по кабельным линиям связи с советского штаба. Нечто новое – почти что «метро», продемонстрировал бандитско-правоохранительный синдикат нашей страны под украинско-словацкой границей.

На Закарпатті вилучили 201 ігровий автомат  

Боротьба з гральним бізнесом на Закарпатті і надалі одна з найактуальніших проблем для працівників правоохоронних органів. На цьому сьогодні, 9 липня, наголосили у прокуратурі Закарпатської області учасники міжвідомчої наради щодо стану додержання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Декан економічного факультету УжНУ визнав, що брав хабарі

Декан економічного факультету Ужгородського національного університету, якого звинуватили у хабарництві, визнав свою провину. Про це повідомив прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня сьогодні, 5 липня, на прес-конференції в Ужгороді.

Ужгород: Вкрадено 10 мільйонів доларів, а слідство затягується

Найрезонанснішу за масштабами розкрадань грошових коштів вкладників справу кредитної спілки «Централь-Старт» знову повернули на дорозслідування. Правоохоронці явно не торопляться повернути вкладникам їхні зниклі заощадження

Ціна «мирової угоди»

Як розкрадали Ужгородський університет.

На Закарпатті виявили порушення   Лісового Кодексу України

Державна екологічна інспекція у Закарпатсській області провела перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Міжгірське ЛГ”, ДП“ПеречинськеЛГ”, філії “Тячівдержспецлісгосп” ГДСЛАП Закарпатагроліс”.

Декана економічного факультету УжНУ затримали на хабарі

Із заявою про вимагання від них грошей за успішну здачу сесії в УБОЗ звернулися двоє студентів УжНУ. Вжитими заходами працівники УБОЗу затримали під час одержання хабара в сумі 1200 доларів декана одного з факультетів університету в його службовому кабінеті.

Закарпатець відтяв ноги чоловіку, щоб краще жебракував?

Безногим жебраком знайшли прикарпатські правоохоронці колись фізично здорового вихованця одного з інтернатів області.

Головний прокурор Закарпаття Петруня порушив кримінальну справу проти депутата

24 травня, прокурор Закарпатської області   Анатолій Петруня порушив кримінальну справу за фактом службової недбалості стосовно депутата Краснянської сільської   ради Тячівського району (ч. 2 ст. 367 КК України).

«Депутат сільради побив мене за те, що я намагалася повернути людям колодязь...»

Подив і обурення переймає від того, як може поводитися влада на місцях усупереч своєму покликанню — дбати про добробут тих, хто їх обирав. Так ось вчинили і керівники села Тур’я Поляна Перечинського району, коли без жодних докорів сумління позбавили своїх односельців... води.

Копчу-молодшого звільнили з-під варти

Наша газета вже двічі детально розповідала про жорстоке вбивство невинної людини у смт Великий Березний. 19 грудня минулого року кримінальний авторитет Володимир Копча, котрий два роки офіційно перебував у розшуку за переправлення нелегалів за кордон і весь цей час, не ховаючись, жив у себе вдома, розстріляв із мисливської рушниці 30-річного місцевого мешканця Павла Опаленика.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат