Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4220, 20

Чоловік згвалтував неповнолітню дочку співмешканки

44-річний мешканець Іршавщини зійшовся з жінкою, котра має 17-річну доньку.

Вкладники КС "Централь-Старт" вимагають гроші повернути у кишені, а Джанду — на нари

(мовою оригіналу) Вчера, 27 сентября, в Ужгороде состоялось очередное заседание горрайонного суда по делу известной аферистки – бывшего руководителя кредитного союза «Централь-Старт».

Закарпатець розшукує дружину, яка віддала 8000 доларів в монастир і безвісти зникла

Учора, 27 вересня, мешканець смт Буштино повідомив міліцію про довготривалу відсутність вдома своєї дружини.

У Закарпатті засудили продавця наркотиків

19 вересня Ужгородським міськрайонним судом, за участі Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, винесено вирок у справі по обвинуваченню громадянина Республіки Білорусь за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут   наркотичної речовини).

Чех намагався незаконно переслати до України частини вогнепальної зброї

Нещодавно інспектори сектору митного оформлення міжнародних поштових та експрес відправлень Чопської митниці виявили в одній із посилок п’ять частин вогнепальної зброї.

У квартирі ужгородця виявили нарколабораторію

Підходить до завершення загальнодержавна оперативно-профілактична операція«Мак-2012», спрямована на виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель, перекриття каналів надходження цих рослин у незаконний обіг, а також встановлення осіб, які проводять незаконні операції з наркотичними речовинами, як то зберігання, транспортування та збут.

9-ти цистернах потягу виявили приховані сигарети

На митному посту «Батєве» чопські митники спільно з працівниками військової охорони залізничної станції при перевірці 66 вантажних вагонів виявили   1478 пачок сигарет, заздалегідь прихованих у пустотілих просторах 9-ти цистерн.

Затримано посадових осіб кредитної спілки "Централь - Старт"

З метою виявлення потерпілих, які постраждали від дій службових осіб кредитної спілки «Централь-Старт», в травні 2012 року у ЗМІ було опубліковано оголошення з контактними номерами слідчої групи УМВС України в Закарпатській області.

Прокуратура: посадовці Мукачівського прикордонного загону погано виконують свої обов'язки

Прокурорами завершено перевірку стану дізнання у кримінальних справах, які перебувають у провадженні Мукачівського прикордонного загону, законності прийнятих рішень, а також стану оперативно – розшукової діяльності. Виявлено ряд грубих порушень.

21-річна дівчина, щоб позбутися   небажаної дитини, серед ночі в полі сама народила недоношене немовл

Дитина померла, а проти матері збираються порушити кримінальну справу за умисне вбивство.

У закарпатця, який вирощує ківі, викрали 9 тис. саджанців   по 120 грн. за штуку

Генріх Стратон, закарпатський біолог-селекціонер, який займається вирощуванням ківі, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив про два факти крадіжки, які сталися з ним за останній час.

Троє дітей опинилися в лікарні через зіткнення «Ауді» й... підводи

ДТП сталася на автодорозі біля с. Нижній Коропець Мукачівського району. 50-річний водій легковика «Ауді» з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з кінною підводою, що рухалася назустріч.

Закарпатці викачують паливо   з нафтопроводу

Минулих вихідних під час обходу нафтопроводу ДП «Прикарпатзахідтранс», що належить російській фірмі, служба охорони виявила незаконне врізання в полі біля с. Підгорб Ужгородського району.

До контрабандного тунелю   додалася справа самовільного   захоплення землі

Справа про тунель до Словаччини, який викрили ще в липні, розвивається далі. 17 вересня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно двох закарпатців, підозрюваних у причетності до контрабандного тунелю, за фактом самовільного захоплення земельної ділянки.

Митника і міліціонера судитимуть у Закарпатській області

Прокуратурою Закарпатської області вже пред’явлено обвинувачення та направлено до суду, кримінальну справу за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон вчинене організованою групою (ч. 2 ст. 332 КК України - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину).

На лісника-хабарника з Рахівщини порушили кримінальну справу

Прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу стосовно майстра лісу за фактом одержання хабара у значному розмірі (ч. 2 ст. 368 КК України - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Рушницю з набоями хотіли незаконно ввезти в Україну

Днями у міжнародному пункті пропуску «Тиса» на українсько-угорському кордоні, інспектори Чопської митниці попередили спробу незаконного ввезення на територію України   мисливської рушниці.

На Тячівщині 5 осіб отруїлося чадним димом

У селі Терново Тячівського району в приватному будинку на вул. Южинського сталася прикра подія, через коротке замикання в пральній машині загорілося приміщення кухні. Внаслідок цього   родина з п’яти людей, серед яких і неповнолітні діти віком 13 та 15 років, з діагнозом отруєння чадним димом потрапили до приймального відділення Тячівської райлікарні. Стан потерпілих задовільний. Про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття лікарі повідомили 18 вересня.

Прокуратура здійснює перевірку за зверненням журналістки Рижової

17 вересня, прокурором м. Ужгород, за вказівкою прокуратури Закарпатської області, організовано перевірку в порядку ст.. 97 КПК України за зверненням закарпатської журналістки.
До прокуратури міста Ужгорода 17 вересня звернулася журналістка Вікторія Рижова щодо незаконного оприлюднення її персональних даних в газеті Ужгродської міської ради та виконкому «Ужгород».

Стосовно двох закарпатців, причетних до контрабандного тунелю, порушили кримінальну справу

Слідчий відділ УСБУ в Закарпатській області порушив 20 липня кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів(ч.2 ст.332, ч.1 ст.204 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат