Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4200, 20

За фактом ДТП у Мукачеві порушено кримінальну справу

З метою повного та об’єктивного дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди з автомобілем марки «BMW-525», який 5 жовтня виїхав на колію станції Мукачево, в результаті чого одна людина загинула і троє отримали травми різного ступеня тяжкості.

Податкова міліція Закарпаття викрила більше 60 злочинів у сфері оподаткування

Про це повідомив представникам ЗМІ перший заступник голови ДПС у Закарпатській області - начальник управління податкової міліції Євген Приндак.

Громадянка Казахстану намагалася провести трамадол через Закарпаття (ФОТО)

Минулими вихідними в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Тиса» прикордонниками припинено ряд правопорушень.

У Закарпатті затримали 7 мігрантів (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

«Лексус» вартістю 700 тисяч грн. хотіли нелегально ввезти в Україну

Ввечері 5 жовтня чопські митники митного поста «Дякове» виявили порушення митного законодавства із ввезення в Україну автомобіля марки «Лексус», 2012 року випуску, за попередньою митною вартістю майже 700 тисяч гривень.

Причини смерті 67 річного грибника з’ясовують судмедексперти

Вранці, 04 жовтня, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення з міліції про те, що 03 жовтня після обіду 67-річний мешканець села Завадка, що на Воловеччині, пішов у ліс по гриби і не повернувся.

Українець намагався вивезти до Італії ікону ХІХ століття

Нещодавно близько п’ятої години ранку у закарпатський пункт пропуску «Тиса» Чопської митниці заїхав мікроавтобус «Мерседес-Бенц» під керуванням 49-річного громадянина України, який їхав у приватних справах до столиці Італії. Під час митного контролю чоловік вніс дані в декларацію про наявність валюти та усно запевняв митників, що нічого незаконного через кордон не переміщує.

У Мукачеві через ДТП загинув студент МДУ

Сьогодні вночі, о 04:30 по вулиці Берегівська Студент МДУ не впорався з керуванням та в'їхав у металеву огорожу. Внаслідок чого загинув.

В Ужгороді керівництво кредитної спілки "Централь-Старт" взято під варту

4 жовтня за поданням слідчого та погодженням прокурора, Ужгородським міськрайонним судом голові правління та бухгалтеру-касиру КС "Централь-Старт обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

38 блоків сигарет хотіли провезти через кордон у мікроавтобусі

На митному посту «Ужгород» інспектори оперативного відділу Служби боротьби з контрабандою та ПМП Чопської митниці склали протокол відносно громадянина України, який намагався вивезти з України приховані 387 пачок сигарет у 2-х спеціально виготовлених тайниках мікроавтобуса.

«АНТИКОРУПЦІОНЕР» Іван Волошин попався на торгівлі контрабандним алкоголем

Не встиг ще завершитися скандал навколо незаконної приватизації готельно-ресторанного комплексу КОРОНА в Ужгороді, з яким пов’язують депутата-втікача з Єдиного Центру Іван Волошина, як він опинився в центрі іншого скандалу.

В Ужгороді незаконно   привласнили будинок вартістю понад 148 тис.грон. за підробленим рішенням суду

1 жовтня, за результатами проведеної перевірки, прокурором міста Ужгорода Іваном Штефанюком порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів невстановленими особами за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190, ч.1, ч.4 ст. 358 КК України (шахрайство та підроблення офіційних документів – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

На Закарпатті затримали трьох молдаван

Прикордонники Чопського загону затримали групу незаконних мігрантів. Після спрацювання сигналізаційного комплексу прикордонники поста «Оноківці» відділу «Ужгород»   на відстані 450 метрів до лінії державного кордону за допомогою службового собаки затримали трьох громадян зі слів Республіки Молдова без документів.

На Воловеччині знайшли 31 міну часів Другої світової війни

2 жовтня о 09:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі лісового масиву неподалік села Ялове Воловецького району виявлено підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні.

У Хусті лоша проломило голову 4-річній дівчинці

2 жовтня до Хустської райлікарні було доставлено 4-річну дівчинку, мешканку Хуста, з переломом лобової кістки.

Контрабанда і нелегальна міграція процвітають на Закарпатті — Прокуратура

У прокуратурі Закарпатської області проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів краю з питань протидії злочинам, а також адміністративним правопорушенням, пов'язаним з контрабандою та нелегальною міграцією в регіоні.

В Ужгороді водій на "BMW" збив чоловіка і зник з місця ДТП

Сьогодні, 2 жовтня, вночі на вул. Гагаріна в Ужгороді сталося ДТП.

Через Закарпаття намагалися провезти героїн, замовлений з Італії

24 вересня 2012 року на КПП «Тиса» Чопської митниці під час огляду   мікроавтобусу, що прибув   із Італії, в одній із сумок серед продуктів харчування митники виявили підозрілу порошкоподібну речовину загальною вагою 0,4061 г, загорнуту в газету.  

Закарпатець після вироку суду продовжував виробляти фальсифікований коньяк

Позбавлення волі на 5 років із звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на 1 рік не зупинило мешканця одного з сіл Ужгородського району. У жовтні 2011 року проти громадянина С. Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок за матеріалами кримінальної справи, порушеної податковою міліцією за незаконне виготовлення фальсифікованих коньячних виробів в домашніх умовах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат