Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4300, 20

Копчу-молодшого звільнили з-під варти

Наша газета вже двічі детально розповідала про жорстоке вбивство невинної людини у смт Великий Березний. 19 грудня минулого року кримінальний авторитет Володимир Копча, котрий два роки офіційно перебував у розшуку за переправлення нелегалів за кордон і весь цей час, не ховаючись, жив у себе вдома, розстріляв із мисливської рушниці 30-річного місцевого мешканця Павла Опаленика.

Викладач підробив собі посвідчення міліціонера

В Мукачеві на стаціонарному посту працівники державтоінспекції та внутрішньої безпеки зупинили автомобіль «Hyundai».

Чиновники незаконно передали 5 га державної землі в приватну власність

Днями працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з РДА.

Закарпатський екс-в'язень намагався побитися з правоохоронцями

У прикордонному Чопі по телефонній лінії «102» у чергову частину міськвідділу міліції звернулася громадянка про те, що відвідувач бару погрожує фізичною розправою.

22-річний син запалив зв'язану маму й пішов на дискотеку

Пізно ввечері 21 квітня в селі Нижній Студений Міжгірського району Закарпаття, 22-річний місцевий мешканець під час сімейної сварки зі своєю 42-річною матір'ю зв'язав їй руки за спиною, кинув на підлогу, після чого прикрив ще живу неньку простирадлом, ковдрою та подушкою і кинув на все це недопалок цигарки та запалений сірник.

Прокуратура скаржиться що не спроможна розстежити справу на 32 млн. Заважають постраждалі вкладники?

Справа кредитної «Централь-Старт» останніми днями набула чималого резонансу. Розстеження триває вже три роки. Вкладників ошукали на 30 мільйонів грн. Загальна кількість постраждалих сягає 700 осіб.

У ДТП потрапила «швидка», яка везла породіллю до лікарні

15 квітня о 21:50 до оперативно-рятувальної служби Тячівського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.

Мукачівського суддю посадять?

Напередодні, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього судді Мукачева Заборовського Віктора Степановича. Справу порушили по факту перевищення службових повноважень у цивільній справі № 2-796.10. від 23.10.2010 року.

У закарпатського фермера вкрали 18 свиней

В селі Велика Добронь Ужгородського району розташоване фермерське господарство, в якому вирощують поголівя свиней. І от невідомі зловмисники поцупили звідти аж 18 тварин.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

У ДТП за участі доньки посадовця   загинув 34-річний водій мотоцикла... (ДОПОВНЕНО)

20 березня за фактом ДТП, яка сталася на об’їзній дорозі поблизу ресторану «Кілікія» обідньої пори 19 березня і внаслідок якої загинув 34-річний ужгородець, порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

На Закарпатті незаконно виділяли 2 га землі

Прокуратура Великоберезнянщини попередила незаконне виділення землі.

Геннадій Москаль просить голову СБУ та міністра МВС перевірити кричущі факти контрабанди та корупції

На адресу Геннадія Москаля надійшов лист із Закарпаття, в якому наводяться конкретні факти корупції, а також ознаки організованої групи за участі силових структур, втягнутих у контрабандну діяльність. Наводимо текст листа без редагування.

На Закарпатті затримали злочинців, що з пістолетами пограбували інтернет-кафе

5-го березня в Хусті, що на Закарпатті, скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе. Вночі до закладу увірвалися четверо зловмисників у масках і з пістолетами. Забравши 6 тисяч гривень, розбійники втекли.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат