В центрі Ужгорода чоловік продавав амфетамін

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 28.03.2018 12:10 КРИМІНАЛ

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області завершили спецоперацію по затриманню наркозбувача.

48-річний місцевий мешканець, який раніше вже був фігурантом кримінальної справи, тривалий час був під наглядом правоохоронців. Затримали наркозбувача в одному з жилих приміщень на центральній площі Ужгорода. Чоловік саме продавав 1 грам амфетаміну за 1000 гривень.

Під час подальшої перевірки у будинку затриманого працівники Управління протидії наркозлочинності та слідчі ГУНП в Закарпатській області вилучили 1 грам подрібненої речовини зеленого кольору схожої на канабіс, 30 пігулок білого кольору, 6 шприців із речовинами, схожими на наркотичні, загальною вагою понад 15 грамів.

Крім цього, поліцейські вилучили електронні міні-ваги, засоби для фасування, а саме 50 зіп-пакетів, металеву люльку для куріння із залишками наркотичних речовин, гроші та два мобільні телефони.

Речові докази направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Підозрюваного у збуті наркотиків затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області.

За фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : НаркотикиУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат